Danda Luna 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Dragi elNinek: Vse najboljše! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Oooj suhceni Vse najlepše (pa ne vseh najlepših, sicer ) ti želim, pa....hm.....še posebej eno huuudooo bejbo , ki te bo ornk zaposlila za dlje časa in to tak da boš komi dihal....no, sam pol boš mogu pa jest mal več. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino!Vse najboljše ob rojstnem dnevu, fajn ga zažuraj!Eno tako ta pravo bejbo, al pa več simpatičnih pa vse lepo v lajfu želim jst Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino! Vse naj,naj, naj, naj za tvoj rojstni dan pa en cmoček na tvoj liček. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, dobro praznuj čez vikend... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 NAJPREJ SE OPRAVICUJEM, KER SE NISEM JAVILA PREJ. HVALA VSEM ZA CESTITKE 26.MARCA, KO SEM PRAZNOVALA ROJSTNI DAN. ZLATI STE! Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino(21), gregor777(32) VSE NAJBOLJSE!!! Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 el nino Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mon-soon 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Vse najboljše!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino Gregor777 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 TinaL moja najljubša Krotndorfčanka cmok! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nino,čestitke za polnoletnost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino,Gregor777 vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 gregor, nino...use naj naj... sej nino tep sm ze dons voscla sam ti bom kle se enkat da bo za zihr... evo ti se enga extra lupcka... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 jeeeeeee El Nino, vse najlepse ob tvojem osebnem prazniku... ..21...magicna stevilka aja pa se Gregor...vse naj naj Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ..pa se za nazaj vsem.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Milf ja res zdej ga lahk pa pijem kjer me je(beri: ni) volja... Enja... Hwala sem lepo praznoval ja... Santos hjaja ljubezen, Ljubezen... Tiha khm Niagara, Hvala Todika three tumbs up? uau Binchy... hvala... Dandy Lunca, hvala za čarovnijo Mick... ajd pol pa skor vse najlepše aneda... tako k zna fajn kuhat ja da me mal poredi.... hvala Mickey tnkyu Mushi hihi točno tko ja hvala... Kokica tnkju Borism, to je dobra ideja ja kr cel vikend praznovat i take it Pijakoma... a lupčka mi daješ aneda... hwala Cigancica hihi tko ja velik čarovnije bo treba letos hwala Mon-soon Hwala Juliana pa pravjo da že 4 nekaj pomeni TinaL, hihi a si pršla še mal me cmokvat a Triple... ja ja zdej sem pravi Manish Boy me boš kaj nauču? SmartyM Huala Tashyka... ti ti ti kar dvarkat a ? Hrenovka, 21 hjaja to bo celo leto tako magično mhm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 2 members are celebrating their birthday today Meursault(21) va5ja(20) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Meursault dečko boy hehe Va5ja mmm nice vsenajboljše Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 O, Ninči, glej, glej, tut mladina prihaja v leta... Uživaj in vse naj In seveda tudi tebi, Mersault... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 u, el nino! kok ljudi te obrajta, kok voščil si dobil! pa še prihajajo: želim ti velik zadovoljstva in uspehov pri študiju, muziciranju, s puncami.. pri vsem kar počneš! vse najboljše michelle, gregor777, mersault, Va5ja... vsi, ki te dni praznujete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Mrnjau ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 el nino, gregor777, mersault, va5ja....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 1 danes praznuje rojstni danMikica(13) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 L'ETRANGER , vse naj naj naj!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.