Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dantinče(28) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ..VSE NAJ NAJ....UZIVAJTE KOLIKOR SE DA!!! Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Vsem današnjim slavljencem, vključno s Silverjevim očetom "VSE NAJBOLJŠE".... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 vse naj naj vsem ki praznujete!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 4 members are celebrating their birthday today universe(22), the_unborn(22), himi(24), KAMENA STRELA(28) + father Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan nudist(37) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 natrix, sori mal z zamudo, upam, da velja... pa seveda vsem ostalim, ki v teh dneh praznujejo + mamam in očetom... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 nudist,VSE NAJ BOLJŠE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 NUDIST VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 vse naj tudi od mene Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan nols(20) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Vse najboljše nols Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 StaneS vse vidi in opazi, kdo praznuje ... po moje zaradi soli!ampak pojutrišnjem me ne bo, torej eni Vili vse najboljše! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Natrix, cumpleaños felices In vsem atom, tudi vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>natrix, sori mal z zamudo, upam, da velja... pa seveda vsem ostalim, ki v teh dneh praznujejo + mamam in očetom... Astrase pridružujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan Sončna Vila(26) Kjerkoli že si, počasti nas s kakšno iskrivo in lepo mislijo, ki si jih bila vedno polna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 S.Viiiiiiilaaaaaaaaaaaaaaaa Vse najlepše, Sončna Vila Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 vse najboljše in najlepše upam, da boš lepo praznovala xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 sončnaaaaa...... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna vilalepo sveti naprej s svojim širokim nasmeškom, ki ogreva srca! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Soncna Vila, lepo praznuj in vse naj, naj ti zelim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna Pa prkaži se kaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna,želim ti vse najboljše,upam,da uživaš in da ti vse poteka,tako kot si si zamislila....kar ti seveda želim še naprej!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sonca veliko za Sončnico Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 sonchna vse naj,pa vrni se nazajveliko sonchka ti zhelim xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.