contesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna vila,veliko sreče, ljubezni in uspeha pri jobu ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Soooooncheeeeeeeek .....imej se maksimalno fajn..... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_hb.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna vila! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 xrosex Sončna vila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna Vila, vse najboljše za rojstni dan...."POGREŠAM-O TE" xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 jaz tud, jaz tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 vse naj naj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna vila lepo praznuj ! Pogrešamo te ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Se mi "zdi", da je prijavljena..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi "zdi", da je prijavljena..... a na piknik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna vila vse najboljše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Vse najboljše Sončna vila Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 tudi tebi sončna, kjerkoli in kamorkoli te zanese pot Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Sončna vila vse naj naj in naj se ti uresničijo vse skrite želje Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 2 members are celebrating their birthday today LORD*llunchyka*(16), maeve(20) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 se pridružujem čestitkam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čudoviti ste, vsi po vrsti Mejli, telefoni, pa še tu na forumu... zaboga, prav ganili ste me hvala vam za voščila Rada vas imam in tudi vam želim vse najboljše, kamorkoli vas že zanese življenje Hvala vam še vedno vaša Sončna Lepo, da si se spomnila tud na nas ! Oglasi se večkrat, te pogrešamo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Sonček, še tule, vse najboljše naj ti gre vse tako, kot si si zamislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Štekaj http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3441 Ah zo ... Nix kaj dosti ne gledam Luninega zadnje case ... sodelujem pa tudi se manj ... Pa nisem videl ... Masha, vse naj naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Celemu kvartetu 4 members are celebrating their birthday today LIZA(32), luma(39), rdeča hrenovka(20), wendy(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 vse naj naj! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 cestitke vsem ,ki danes praznujete,se posebej pa moji mami.zelim ji svobodo in uzitek v vsem cesar se loti.mama vse naj naj xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Čestitke današnjim slavljencem, tudi mami od Cigančice....."VSE NAJBOLJŠE" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Tudi od mene Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čestitke današnjim slavljencem, tudi mami od Cigančice....."VSE NAJBOLJŠE" hvala ,boris skrmno -rozhica zate od nat-e Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.