Vojko 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Hvala Lana, Lia, Lea, Pomladza lepe želje - Ribica Katja, Mateja, Contesavsem vam enako - Stane, Wanesa, Todika, Sončk Naj sonce nas greje, preveva pomlad! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko, lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 "Vojko" - VSE najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, obilo uspehov na vseh področjih, HVALA za VSE kar nam nudiš pri DZK-ju in nasploh , lepo praznovanje xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko,vse najboljše ti želim in veliko uspeha xrosex Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 vojko............ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Kristalki in Vojku želim veliko lepega za rojstni dan. Naj se vama izpolnejo želje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko, all the best.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko! Želim ti jasne dneve, želim ti modro nebo in veliko ljubezni... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko Še veliko lepih števil Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko, še veliko lepega....(pa daj mi že povej, kaj je z mojimi oblačili).....razn da jih je treba redn slačit Pa nekdo mi je prišepnil, da nimam 959 temveč 986....hehe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan milkaL(45) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 2 members are celebrating their birthday today nord(16), havana(17 ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Mah morm tud tu moji babici čestitat ne mi zamert. Draga moja babica Že vse življenje te kličem mama, to kar neki pove kolk sva povezana, ne Želim ti še veliko lepih let preživetih med nami, da bi ti zdravje služilo koliko se le da, da bi dočakala mojga pravnukeca, kot si tako želiš, samo saj veš, kak model sm, zato bo pa verjetn res treba najmanj 100 let dočakat. Vse najboljše, mama ......... Nord Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Mick - čestitke za tvojo babico.... Nord.....VSE najboljše ob rojstnem dnevu.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Babica, vse najboljše pa enga prijaznega vnuka imaš Nord, uživaj v mladosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čudoviti ste, vsi po vrsti Mejli, telefoni, pa še tu na forumu... zaboga, prav ganili ste me hvala vam za voščila Rada vas imam in tudi vam želim vse najboljše, kamorkoli vas že zanese življenje Hvala vam še vedno vaša Sončna kakshen EGOdva mesca ni prjaulena....pol gre pogledat kdo vse ji chestita...pol je pa itaq spet ni zlomk (zobobol je chudovita zadeva) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Aakhut, pripelji jo nazaj, če moreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan Todika(25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika VSE NAJ NAJ in naj se ti uresničijo vse sanje Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika vse najboljše Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika, vse naj, naj in veliko lepih trenutkov ob tvojem prazniku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todikaaaaaaaaa...vse najboljšeeeeeee...pa da bi bla še naprej taka fejst dvojčica! Mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika, vse naj... pa seveda tudi Nord, pa Kristalki...sori, ker mal zamujam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 VSE NAJ NAJ!!!!!!!!!!! VojkoNordTodika Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.