Guest sstane 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 2 members are celebrating their birthday today DUHOVNI ISKALEC(47), mačky(25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Duhovni iskalec Mačky-c.... ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Mačky vse najboljše Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Današnja slavljenca, VSE najboljše.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2005 Silver, sori , ves čas sem te imela v glavi kot zadnjega rakca, pa potem evo, me dnevi prehitijo... Torej, vse naj In seveda prvim levčkom tudi... xrosex Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Da ti bo še kak dan polepšan .. Silver vse naj naj najboljše za tvoj roj. dan, čim manj skrbi pri svojem delu in čimveč uživanja, ne samo dela, s svojimi ljubljenci Vse naj... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Silver, sori , ves čas sem te imela v glavi kot zadnjega rakca, pa potem evo, me dnevi prehitijo... Vse najboljše tudi tebi Astra Naj se ti izpolnijo vse želje... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak naj ti bo to pot, ker si ravno ti in si mi nekoliko pri srcu.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 2 members are celebrating their birthday today Bogdan(33), cigancica(26) http://nogometna-arena.com/media/images///large/Dec2003//2035200.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Cigančica Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Draga Cigančica, vse najboljše, veliko smeha, ljubezni, zdravja, lepega vremena in pa dobrega refoška Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2005 Cigančica ..od mene samo ...vse ostalo, kar sem mislila napisati, je že Cosma povedala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Cigančica VSE NAJBOLJŠE.... xrosex http://www.gifart.de/gif234/liebe/00004850.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 vse, prav vse naj se uresniči slavljencem v teh dneh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Cigančica vse naj naj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 vse, naj, naj, najboljše upam, da ti bomo lahko voščili še vsaj, hmmm, 74x? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ciga moja draga....vse naj naj. Kaj ti želim? Da bi se še kdaj z mano in s školjkami basala... Drugač si pa pred kratkim omenjala, da so se ti začeli uresničevati dolgoletni cilji, zato ti želim, da bi se ti izpolnili v celoti in ti prinesli osebno zadovoljstvo. Veliko sreče tudi s obema z možekom, pa da se bosta mela še naprej tko rada in se bosta cenila. Lepo praznuj, mala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 cigumigu, vse naj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Cigančica.....vse najlepše, najboljše in naj,naj,naj.....samo zate..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Uuuu vidim, da sem veliko zamudila. Astra, zelim ti se veliko uspehov in lepih trenutkov v zivljenju, pa da nas bos se vedno razveselila na forumu s svojimi zanimivimi komentarji http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n055.gif Macky zelim ti podobno kot astri + sportni uspeh, na katerem delas http://www.cosgan.de/images/midi/musik/h100.gif cigancica vse najboljse, vso sreco v zakonu in veliko narascajev Tudi vsem ostalim Uzivajte! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 1 danes praznuje rojstni dansophyxx(16) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 hvala vsem za cestitke ,mi je kr malo nerodno zdej Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 CIGANCHICA!!!!!!vse ..... vse.......vse naj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Kroki še velik krokodilčkov v očeh pa mačkov pri mačkah, pa slanih šal, sladkih čokolad, zavitih prijetnih poti, manj perila za likat in še vse ostalo, kar spada k najboljšim željam v naslednjem letu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 2 members are celebrating their birthday today TAYRA17(22), krokodil(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.