Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Mick - x8Dx :palec:

Pa imas tudi ti vijolicaste (... do nadaljnjega, ce naju kaj pici)...

xracx xduhx xhypnox

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Oooooooo....sploh nisem opazo........uuuaaaaa........to pa je brojka.......ne mrem negirat......prava čveka x;)x

He-he...kak se to smešno čuje....no, če pa sem že postal "legenda" .....pa si dovolim vsem lunatkom zaželeti še veliko x:Dx :2src: :wub: :onfire: :inlove: :flower: :fool: xmusicx xsuperx xsurprisex xokkx xcheersx xbendx xloveyx :party:......tudi na LNF x;)x

Sanjalica, Mateja, Marsa.....tnx x:Xx .....vijoličaste so več kot kul :palec: ......sem te ja MB-čan, ne x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tudi jaz, se pridruzujem cestitkam. Ja Mick si pa res ena fajna valojcna cveka x:Dx :party: :OO: xrosex xokx

pa se x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Modrec69, vse najboljse!! xsurprisex

Zelim ti veliko modrosti, veliko zdravja in veliko dobrih zurov! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vse naj modrec xrosex xpresentx

vse naj budalo xpresentx :party:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Vse naj za tvojo mami Helena :party:, moja ga je imela 2 dni nazaj.

Ob tej priloznosti, bi se cestitala Arnoldu na izvolitvi za guvernerja. Arnold, naj ti se dolgo sije kalifornijsko sonce :flower:. and be bek na stajersko .

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...