Guest sstane 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 danes praznuje rojstni dan Bambina(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 danes praznuje rojstni dan stribog(34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Vsm, ki dons praznujete rosni da, pošilam tole čestitko: Ena želja v mojih mislih vstaja:Naj življenje tvoje dolgo traja!Trdno zdravje in veliko srečena življenjsko pot naj tvojo steče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Z dovoljenjem moje najboljše prijateljice, avtorice obeh spodaj navedenih različic čestitk za rojstni dan in prihod Abrahama Ljube Žerovc, objavljam čestitki za vse, ki danes ali v prihodnjih dneh praznujete rojstni dan ali prihod Abrahama! Pozorni bodite na prve črke vrstic in jih preberite navzdol: čestitka za rojstni dan: U Ure, dnevi, meseci, leta nam bežijoŽ Žal prehitro, a večje škode ne storijo.I Izziv naj bodo zate vsa nadaljna leta -V Veliko lepega v njih se ti še obeta!A Amor naj z veseljem in z zdravjem te obdaja,J Jasnih, srečnih dni mnogo naj se ti dogaja! čestitka ob prihodu Abrahama: U Ulovil v svojo mrežo te je Abraham -Ž Že prepuščaš voljno njegovim se rokam.I Izziv naj bodo zate vsa nadaljna leta -V Veliko lepega v njih se ti še obeta!A Abraham naj z zdravjem in s srečo te obda,J Jasnih dni veliko še zraven naj doda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Mojemu sinu za 24. rojstni dan .... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Vse najboljše tvojemu SINU Zasavka, lepo praznujte.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 danes praznuje rojstni dan tatya(31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Če se ne motim, je nekje v teh dneh Bernov rojstni dan. BernVse najlepše in najboljše,tako v vaši družini, službi, astrologiji...Še mnogo veselih, zanimivih Mavričnih in Karmaplusov(ki bi jim lahko dali ime Astroplus)in veliko astroloških uspehov, tako pri nas kot na mednarodnih konferencah,cenim te vajine projekte skupaj z Olgo. Samo tako naprej! in obilo smeha tudi med druščino na forumu Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 Tem čestitkam se pridužujem tudi jaz Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 hvala, Boris, jutri pride domov, pol bo pa že kaj padlo.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 čestitke še od mene fantu, ej dečko pa ni tko mlad, kot sem jst mislila Bern, lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 danes praznuje rojstni dan, pa ni Bern tj_maestra(16) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Vsem, ki praznujete najboljše, najboljše za rojstni dan!!!! Trala, lala, la la!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Vsem hvala lepa za čestitke in dobre želje! Zelo lep dan je bil. Pa še ga niti ni konec ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Bern, se veliko lepih dni ti zelim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Bern Vse najboljše , še veliko uspehov in dobrega zdravja Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 bern...vse naj naj naj boljše.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Bern, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Bern Lepo praznuj! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Hej Bern, sicer te ne poznam, ker sem na tem forumu še nova, če pa ti že ostali forumovci v tako obilnem številu izrekajo svoje čestitke, bom pa pristavila še svojo (pravzaprav mi jo je pomagala sestaviti moja frendica!): B - Bodi vsak dan srečen, zdrav, vitalen,E - Energija vate naj se steka!R - Rad imej se, bodi ustvarjalen -N - Naj nikdar ne ustavi te prepreka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Dragi Bern, vse najboljše za tvoj Praznik! Želim ti izreden sp in da vztrajaš in naprej razvijaš tvoje kvalitetno zastavljene projekte in dobrega življenja s tvojima puncama in pasjim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 ja, Bern, tudi v mojem imenu vsenajboljše za včerajšni rojsti dan. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Bern vse najboljše... vsega, česar si sam najbolj želiš v izobilju, naj ti naklonita zemlja in nebo, tebi pa predvsem dobrih oči in sokoljega vida, da boš našel to Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 2 members are celebrating their birthday today otok30(32) mojamura(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 vsem tistim ki mate dans rd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.