Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 hm....razmišljm, a je bern že mel rd...sam ne vem zakaj se mi zdi, da je to nekje bolj v začetku oktobra..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Amis, fowš razmišlaš tokrat. So me že razkrinkali, sam ti si bla na morju valda ... Pa vseen hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 amis, bern je devica skorpijonska, ce se prav spominjam... diana in vse ostale tehtnice, ki jih ne 'poznam' - da bi bile se dolgo in srecno uravnovesene Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 eh...pa sem zaj*....sam vseeno: pa naj bo z zamudo.... ...po moje me tud skleroza že daje.....zmer pomešam vrstni red dev in teht.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>amis, bern je devica skorpijonska, ce se prav spominjam... diana in vse ostale tehtnice, ki jih ne 'poznam' - da bi bile se dolgo in srecno uravnovesene ja sej...ko pa vse pomešam...zdej pa ne vem kateri del charta naj obtožim za to ...to ziher ni asc....mogoče tisti dvojčevski raztresen del.... tehtnicam čestitke...na ravnovesje torej....sabe dalem tle ven, da ne bi preveč ravnovesja slučajno zadelo spotoma še mene, k nimam nič u tehtnici.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Po stari razvadi z zamudo ....Diana Vse najboljše tud Vasudevi, tamaročki, mermaidu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 vasudeva vse naj a bomo pil kej Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Z zamudo ampak res iz srca vse najboljše DIANI, BERNU in IZRAZ Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 danes praznuje rojstni dan metuljcek(41) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Metuljček ob tvojem rojstnem dnevu ti želim vse naj,naj in naj se ti v življenju uresničijo vse skrite želje in veliko uspeha pri tvojem delu Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Metuljček, tudi iz moje strani vse najboljše za rojstni dan, lepo praznuj - te xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Najlepša hvala vsem, ki ste mi voščili tule na gorumu za moj RD... žal me ni bilo v LJ do nedavnega in se nisem mogtla zahvalit že takrat - ko je bilo še aktualno. Sedajle je malo mimo, pa vseeno ThanXX Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Vse najboljše Metuljček Brez vere vase težko preskočimo majhen jarek.A z njo je tudi preskok čez širok prepad lahkoten korak. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 2 members are celebrating their birthday today Tejc(31), kapsula(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Prisrčna hvala vsem za čestitke, lepo je videti, da se kdo spomni nate .. hi hi. Seveda čestitke tudi ostalim tehnicam, ki te dni praznujete. M Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Hvala za čestitke, sem bila prijetno presenečena, četudi pozno sem sprejela kot da je na datum RD. Hvala!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 danes praznuje rojstni dan diana(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z zamudo ampak res iz srca vse najboljše DIANI, BERNU in IZRAZ vse najboljse Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 3 members are celebrating their birthday today kora(25), sončica26(27), obsidiana(33 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 3 members are celebrating their birthday today Rene(24), Almira(22), Pogumna(41) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 pogumnasalmira in rene vse naj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Pogumna, Rene in Almira, VSE NAJBOLJŠE!!! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 3 members are celebrating their birthday today gioia Sw(19), Enka(27), Bostja(35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Včeraj, ko sem se peljal proti Ljubljani, sem slučajno na radiu Ognjišče ujel živi prenos festivala krščanske pop glasbe Ritem duha. Nisem vedel, da je med nastopajočimi tudi prijateljica iz želimeljske gimnazije Petra Stopar, in tudi nisem vedel, da tako odlično poje (vsaj v času mojega obiskovanja gimnazije še ni). Namreč, ZMAGALA JE. Tudi vsem dobro znani Peter Januš ji ni bil kos. Vse čestitke, Petra, kar tako naprej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 danes praznuje rojstni dan medmax(27) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.