principesa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Vsem škorpijončkom in škorpijonkam ki danes praznujejo vse NAJ... naj... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja torej sem videla tam spodaj kdo vse ma rojstni dan tak da.........vse naj naj.....ruby72, tipka, izgubljen in misoni..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Čestitke vsem, ki danes prazujejo, še posebi pa moji MISONI vse naj naj!!! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Čestitke VSEM, še posebej Ruby72 , vse najboljše in najlepše, HKS http://www.mamarocks.com/MG-center.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 draga Ruby, mirno morje in ugoden veter, da boš lahko jadra obračala v svoje smeri. Vse najboljše! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Hojla vsem, vidim, da ste se spomnili na vse nas, ki smo danes samo malo starejsi . Hvala, hvala... moram pa se pohvaliti z darilom moza in otrok...dobila sem en velik zivo rdec pocivalnik ( taksen skorpionsko sexipilen ) obpozujem rdeco Prijazen pozdrav vsem Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Pozdrav vsem, pa vsem prav lepa hvala za čestiike! THANKS ZA VSE LEPE ŽELJE!! tudi jaz vsem scorpijem obeh spolov, ki so že in ki še bodo praznovali vse NAJ NAJ, naj ostanejo zvesti samim sebi, predvsem pa jim želim, da bi v vsakem dnevu našli "tisto nekaj" za svojo dušo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 2 members are celebrating their birthday today tjama(23), khabath(30) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Vsem, ki novembra praznujete rojstni dan Naj za rojstni dan priteček tebi mnogo smeha, sreče,takšne, ki je ne pobrišenikdar več iz tvoje hiše Z njo povezane naj bodovse zadeve v zvezi z modo,s tvojim zdravjem in z družino,s prostim časom in z lastnino Blagor tvoj naj služba veča -z evri naj se polni vreča,pa "Cankar" mlade naj dobi,da bo življenje brez skrbi (iz "VERZI ZA TKANJE VEZI MED LJUDMI") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Dragi moji čudoviti Lunatki Hvala za lepe želje, sem tako vesela, da ste mi tako številni voščili, poslali ose, smsje, mejle, telefonirali in ste bili (kot vedno) čudoviti; Hvala Pujski, ki je vedno tako pozorna , mojima Škorpijonkama Amiski in Lii , pa Škorpici Valkiri, mojima kulinaričnima Enji in Mišelki , Piki Pikici, gospe Astri , dobrohotnemu Strelcu Micku , Robidici, mojima Borismju in Matejčuli, ki najdeta vedno lepo besedo za vsakogar ! In vsem, ki ste se zasebno oglasili. In ena posebna zahvala mojima nezamenjivima Cosmici Čobanici in Krokodilu; P R I J A T E L J A, ki mi ves ta čas lepšata življenje Hvala tudi Stanetu, ki je objavil moj rd klju temu, da me sovraži In seveda iskrane čestitke vsem Škorpijam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...na prijetno praznovanje....pa čeprav v ilegali.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ruby vse naj,sori za zamudo,me ni bilo okrog,ampak iskreno lahko povem ,da sem vceraj doma mislila nate in iz peska ustvarjala slikce upam,da si se lepo imela in se kej pridesh okrog rachune premikat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 mislila nate in iz peska ustvarjala slikce O, kako lepo , hvala Cigančica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dons pa vse naj naj očimu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Tinči vse naj naj se vidjamo zvečer Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 tinal, katrina....... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 VSEM prav vsem škorpkom in škorpkam ki danes praznujejo en lep dan in izpolnitev notranjih hrepenenj.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 tinal, zelim ti uspesno leto, z veliko zdravja in ljubezni ter osebnega zadovoljstva. Katrina, vse najboljse, caka te cisto posebno leto in uzivaj ga, kolikor le lahko http://www.cosgan.de/images/kao/musik/n020.gif http://www.cosgan.de/images/kao/musik/k055.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Tinal in Katrina! Lepo praznujta, bejbiki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Tinal Veliko sreče ti želim Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Hvala vam, srčki moji, za čestitke!!!! Katrina, vse naj naj!!! Zvečer pa... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Tinal vseeeee najboljse!!!! Pa sej ves ostan taka kot si!!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Katrina, lepo praznuj, bodi zmerna pri alkoholu drugače pa veliko sreče in vse kar si želiš v prihajajočem letu zase in svojo punčko! Tinal tudi tebi vse naj, naj in seveda vsem škorpijončkom, ki praznujete! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Tina(l) in Katrina, lepo praznujta in vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 3 members are celebrating their birthday today diabla(16), tinal(24), Katrina(33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.