Aliana 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Še jaz enga vsem škorpjončicam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Aiwa, happy birthday! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 hwalaaaaaaaaaaaaaaa zdej pa na drinkec s škorpjami Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 aiwa........vse naj,naj,naj...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 aiwa - fajn ga žuraj in vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 aiwa, stay cool forever HAPPY BIRTHDAY Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 aiwa, zlata punca xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 AIWWWA.com ... .. vse najlepše punca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Aiwy vse najboljse... pa velik pIve ti zelim se naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Hepi brzdej tut od mene aiwa!!! Da bi ti končno kak pravi tipček uletel, ki ti bo kos Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 2 members are celebrating their birthday today Andreja Anda Jagodič(75), Anubis(17) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Včeraj okoli 12 ure se je rodila ŽIVA Č E S T I T A M O ! Sedmega novembra se Živa je rodila,pa tako vaš trio narastel je v kvartet Življenje vsem trem z rojstvom je obogatila -naj družinska sreča cveti še mnogo let x!x Četudi mnogo joka obeta se v nočeh,Živi dobrovoljnost naj iz oči žari Naj bo zdrava, varna, srečna, ljubljena od vseh -vse sorodstvo zbrano iskreno vsem želi (čestitko je sestavila Ljuba Žerovc,avtorica knjige "Verzi za tkanje vezi med ljudmi") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 za živo...... xrosex .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 danes praznuje rojstni dan jaka(41) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Danes je sreda, 9. 11. 2005 Vse najboljse drage punce: PRINCIPESA, GAEL, BARBARA!Zelim vam veliko srece, veselja, ljubezni, zdravja, denarja, dobrih prijateljevanj, lepe druzinske razmere, nic tegob in nezgod! Posiljam vam lupcke in objemcke .... noc.... pridne Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Vsem škorpičem pa škorpicam, http://img466.imageshack.us/img466/4716/birthday156xi.gif Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Vsem škorpičem pa škorpicam, http://img466.imageshack.us/img466/4716/birthday156xi.gif ...jest pa te puhvalm, k si tko l'po napisala Happy....res super .... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Binga Bonga, a si ti tud škorpica? tud če nisi, enga Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ...NEKOMU POSEBNEMU , ki mu prav danes sveti njegova zvezdica še MOČNEJE na nebu....mwaaaahhhhhhhhhhhhh Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 principesa........max dobro leto.....in vse najboljše..... .... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 principesa........max dobro leto.....in vse najboljše..... .... xrosex vse najboljše še od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Vse najboljše vsem slavljencam in slavljenkam, pa tudi ostalim Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 vsem mojim dragim lunatkom, tistim ki jih poznam in tistim, ki jih ne , HVALA za lepe želje.... enemu še prav posebej ....binga bonga.... RADA VAS IMAM Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Principesa, vse najboljše in veliko novih in lepih stvari ti želim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Principesa, vse najboljše in veliko novih in lepih stvari ti želim hvala cozma, tudi jaz tebi .....vse vse... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.