Michelle 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 vse najboljše moji mami Jaaaaaaaa, se od mene vse najboljse za abrahama!!!! Pa da sporocis, kako ste praznovali Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ok, dobr: vsem kle k slavite, vam zelim, da ute vas dan prezivel tako, kot je vasi dusi drago!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 3 members are celebrating their birthday today Mephala(23), MačkaRežalka(23), Amazonka(28) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ooo bejbe.....čestitke..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 vsem škorpijcam Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 3 members are celebrating their birthday today TetaPehta(31), Electra(25), smiley(25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 današnji slavljenci..... veliko veliko lepega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ozavesti, da si bistro, močno, dinamično, sposobno, samozavestno, čudovito človeško bitje. Imenitna si. (sm si mal sposodu do L. L. Hay) Bodi (ponosna na to) kar si. Vse najlepše ti želim, mačkica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Škorpica, mej lep geburtstag uživi živlene pa dost lbezni in vse kr ti poželi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Naj se lepi trenutki razvijejo v večnost in grdi izginejo! Vse najboljše prijateljica nadoknadi, kar je bilo zamujeno in si naredi lepo življenje! P.s. Dobila sem tvoje darilo in kot vedno si vedela, kaj izbrati. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 želim ti, saj veš, VSE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Draga Conti čestitam ti za čisto vse osebne zmage v zadnjem letu in sem 1000 % presenečena, v plus, jasno. Ostani še naprej zmagovalka in Vesolje naj ti tudi v prihodnje stoji ob strani . Želim ti prijetno praznovanje v najljubši družbici Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 vidiš, pa bodo dvakrat...čestitke.... contesa, vse najboljše in še naprej veliko čarobnih "daril"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Contesa! Da bi ti še naprej očke tko žarele v soju sreče! Vse najboljše! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Mačka, oddajaj še naprej tako pozitivno energijo, hvala ker me razumeš....ena redkih....bodi to kar si in naj ti sonce vedno sije v življeneje! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 vse naj...in kr tako naprej xrosex Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Mick, Triple, Katrina, Selene, Pujsa, Amis, Pika Pikica, Niagara, Astra, hvala vam za lepe želje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 hihi mal sem pozen vse najboljše moji najljubši škorpijonki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 vse najboljše, Contessa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Jaz sem voščila že v prejšnji rundi je bil predrojstnodnevni alarm, pa zato še enkrat danes, ko je izgleda res pravi dan.... torej... Conti, vse najboljše za tvoj rd in naj se ti uresničijo vse srčne želje, ki jih imaš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ahm ... vidim, da sem bila tudi jaz s čestitkami prehitra ... pa 2x, da bo bolj držalo ~ Conti, želim ti prijazno in milo učenje življenja, pa veliko dotikov srca Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Mick, Triple, Katrina, Selene, Pujsa, Amis, Pika Pikica, Niagara, Astra, hvala vam za lepe želje!Čakaj, ko te dobim, ti navijem ušesa Vse najboljše ti pa vseeno želim danes praznuje rojstni dan angelcek(24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Nino, Cashy, Cosma, Mateja in Sstane, hvala tudi vam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Presenetilo me je, ko sem v čestitkah zagledal eno ime. Firbčen kot sem, grem pogledat kaj dogaja tam. Prinčipesa & Kontesa .....&... ...&.. VNB! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 2 members are celebrating their birthday today vrtnica(35), sade(32) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.