Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 pika vse najboljše Zakaj že? hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ja rojstni dan ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ja rojstni dan ane Sej ti ga maš tud dons, a ne? Dvojčk zmešan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 u mick, vse naj naj... končno aktiven uporabnik med tistimi ki so sam tok da so na koledarju Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Prisrčna hvala vsem. Mickeni imel RD.......UPS.......nič vedla........ Ja, stari....saj veš.......še na mnoga leta, pa da bi te že enkrat pamet srečala........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pred očmi imam tvoj globok pogled,vražičke v očeh in na ustnicah nasmeh.Topel objem in tvoja bližina mi poženeta kri po žilah.Vesela sem, da živim, vesela sem, da živiš ob meni,saj živiva drug za drugega.To mi polni srce z radostjo in srečo, ko čutiš, da moje srce bije v ritmu tvoje ljubezni. Mick;pa še od mene ! Saj veš...če bi bila skupaj na ta dan...morda bi ti še dal lubčka Vse najboljše in obilo sreče ti želim, glede nato, da jo že imaš...želim ti še enkrat toliko ! Pa še ostalim, ki ste praznovali v prejšnih in sedanjem mesecu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Sej ti ga maš tud dons, a ne? Dvojčk zmešan. Porko dindo, kaj je zdaj, se sramujete ali bojite svojih let 3 members are celebrating their birthday today Behemoth666(15), inja(25), nisam odavde(34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behi, vse naj naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 behiiiiii...vse naj naj..... inja, nisam odavde..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behemoth666(15), inja(25), nisam odavde(34) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 tenkju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Lej ga, unga tmle gre....Behi moj, vse naj naj, pa da bi bil še naprej tak sonček in fejst fant! Pa lepo praznuj, pa sama fajn in praktična darilca ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behi, ... vse naj, naj Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 behemudek, vse najbolšeee!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 pa ne preveč pit da nebo poli glava bolela Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behi sonček,Vse najboljšejše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Lej ga, unga tmle gre....Behi moj, vse naj naj, pa da bi bil še naprej tak sonček in fejst fant! Pa lepo praznuj, pa sama fajn in praktična darilca ti želim! iii, tnxič Behi, ... vse naj, naj Mojcahvala behemudek, vse najbolšeee!! hvala ti pa ne preveč pit da nebo poli glava bolela zakaj pa mi nisis to včeraj povedal, pizda me glava še vedno boli Behi sonček,Vse najboljšejše! Hvala stara :!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 zakaj pa mi nisis to včeraj povedal, pizda me glava še vedno boli am ups si pa za drugo leto zapomn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Happy B-day! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behi, Vse naj, naj, naj, pa priden bodi. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behi, vse najboljše tud ti se staraš, samo ujel nas pa ne boš nikoli! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behko Vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Behe Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 danes praznuje rojstni dan [monQuiy](15) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.