Ksenia 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Michelle, hvala Cashy, želim ti zdravje, uspeh, navihan pogled...pa eno fajno deklico in želim ti veliko smehca vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy vse najboljše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 cashy.vse najlepše. pa veliko uspeha pri pisanju diplome (priporočam marolta za mentorja) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 CASHY!!! Veliko seksa, lepih pupik, mišic, avtov, zabav, ... no, zdaj pa zares: ljubezni, veselja, zdravja, uspeha, miru, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy, Vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 huh, koliko lepih voščil...Čisto vsem najlepša hvala za vse lepe želje...zanimivo, kako veste, kaj vse potrebujem in si želim...pa ne, da sem to že kam napisal..? Še enkrat, prisrčna Vam HVALA, ZLATI STE Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 huh, koliko lepih voščil...Čisto vsem najlepša hvala za vse lepe želje...zanimivo, kako veste, kaj vse potrebujem in si želim...pa ne, da sem to že kam napisal..? Še enkrat, prisrčna Vam HVALA, ZLATI STE Evo, to sm hotla slisat! Zdej ti pa dam ut mojga tel. stevilko, pa mu ti tole puvej! K nece verjet! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Evo, to sm hotla slisat! Zdej ti pa dam ut mojga tel. stevilko, pa mu ti tole puvej! K nece verjet! Kdo noče verjet česa? Jest nič ne razumem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kdo noče verjet česa? Jest nič ne razumem Nc, sam to rec, d sm zlata uredna! Na, stevilko, pa puklic: 007/007-007 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 007 a imaš đejmza blonda? Ne bl crn je! Ja n vem, tole stevilko mi je dau! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 cashy vseeee najboljseee veliko , srece in vsega kar si najbolj zelis Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Hvala vama, Diana in Liu, če se le 5% vajinih želja uresniči, bo leto vrhunsko in življenje prelepo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy, pa kaj čm ti naštevat, kaj vse ti želim, če so pa že vse napisal? Zgleda, da bo to leto neki, k ti vsi isto želimo! Pa poročaj o uspehih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 1 danes praznuje rojstni dancashy(23) Kako si se mi pa ravno ti izmuznil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pika, hvala, se bom potrudil, da vas ne razočaram Pri toliki koncetraciji enake miselne usmerjenost se pa more vesolje že malo zganit v željeno smer Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy, vse najboljše! Pa velik pirhov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy, tudi z moje strani vse najboljše! Pa kak pir, ko bo prava štimunga za to, ali pa kaj drugega, če ti bo bolj pasalo. Pa še naprej ostani tak, kakršen si, ali pa boljši! Ampak "boljši" po tvojem, ne po našem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Opa Bern, ti si pa skoraj moj sokrajan btw... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Cashy-malecki...... Vse naj,naj,naj......pa veliko dobrih mrh ti želim. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiMuBai 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Vse naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 tak, vse najlepše za te............... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Santos, Seba, Bern, Kokica, LiMuBai, Nea, hvala za čestitke in lepe želje, srčki ste sstane, sploh se ni problem izmuznit, sploh komu, ki je z vsemi žavbami namazan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Cashy vse najboljše!!! sorry za zamudo, ampak šele zej vidu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.