cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 thanks, Seal, ni panike Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 cashy.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 danes praznuje rojstni dan Boštjan Grom(34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Amis, hvala ti za voščilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jaz bom zadevo skrajšala;)) vsem,ki ste v mesecu decembru praznovali svoj rojstni dan,iz srca želim ,da bi se vam izpolnile vse skrivnosti vašega srca. Opravičujem se,ker nisem posameznikom voščila.Upam,da je tudi tako voščilo obrodošlo:)).... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 danes praznuje rojstni dan Zasavka(47) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Danes praznuje Zasavka (47)! Vse najboljšeeeeeeeeeeeee! Maš na isti dan roj, dan, kot moja dobra kolegica Simona....vse najboljše tudi njej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 dečva moja, lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 danes praznuje rojstni dan beyonce(19) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 bravo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Še malo pa bo praznoval...!! ..................... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Danes praznujejo Frenkk (59) in Santos (27) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Santos, vse najboljše! Želim ti veliko ljubezni, zdravja, športnih uspehov in vse najlepše, kar ti srce poželi!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Santos, vse najboljše! Želim ti veliko ljubezni, zdravja, športnih uspehov in vse najlepše, kar ti srce poželi!! Kr solze mi tečejo...ne vem zakaj..morda, ker si prva...! Thanks Srce Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Santooooooooooos, vse najboljše!!!!! Pa koš poljubčkov od Pikice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Kr solze mi tečejo...ne vem zakaj..morda, ker si prva...! Thanks Srce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Santos vse najboljše velik ... ostani zmagovalec na vseh področjih p.s.: jst bi mogla bit prva, ker sem celo pred tabo začela tipkat (za hitre prste že ne bi bla)Pa sem te, a nje ! Hvala tud tebi srce...se bom potrudil ostat zmagovalec, sam zate !! Santooooooooooos, vse najboljše!!!!! Pa koš poljubčkov od Pikice. Thanks srce !Enako tebi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Happy birthday Santo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Happy birthday SantoThankju man !! Lihkar mi pravi mami, da je imela cele vrtoglavice v kpalinci (bolnica)...in ji uleti DR, če želi mal šampanjca... ona pa pravi...kaj si nor...men me čist mede, tukaj imam eno bitje, kjero kr rine ven...hahahahahaha...mamica legenda ! p.s.leta 79. sem se rodil, kot prvi slovenec v tem letu od 2:30....pa še na tv-je sem bil z mamico ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Thankju man !! Lihkar mi pravi mami, da je imela cele vrtoglavice v kpalinci (bolnica)...in ji uleti DR, če želi mal šampanjca... ona pa pravi...kaj si nor...men me čist mede, tukaj imam eno bitje, kjero kr rine ven...hahahahahaha...mamica legenda ! p.s.leta 79. sem se rodil, kot prvi slovenec v tem letu od 2:30....pa še na tv-je sem bil z mamico ! Ses rodil pa takoj zvezda hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Oho Santos, ti pa res ne kompliciraš, vse naenkrat . A pirhe tudi 01.01. delaš . Se hecam, pol se ti pa RES MORJO izpolnit vse želje, če imaš dvojni razlog za praznovanje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Uaaaaaaaaaaa, fajteru, ne morm verjet, še r-d- imaš........Ajde, vse najboljše, velik zmag, pravih prijateljev in sam eno pa pravo......ljubezen. .....M&C Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Vse najboljše Santos. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Santos, saj veš, tisto kar želiš, da se ti uresniči se ti bo, tako ali drugače........ Vse najboljše............. p.s. saj ne morem verjet, da sem danes nazdravila že drugemu rojstnemu dnevu. Sami fejst ljudje.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Danes praznujejo Frenkk (59) in Santos (27) ! santos Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.