aquarius 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 adminu - , da bo zabaven s in da bi potekalo v vzdušju. 1 Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Admin-vse naj 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Admin... želim ti, da bi užival v življenju samem Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Eh...tudi Admnin ni to, kar sem si domišljala da je... Da bi pač s svojimi Lunatiki delil torto.... Popokal Marsico in sta odpeketala v ilegalo... Ju kar vidim...kako se slastita s torto... Pa je bila namenjena vsem nam... Kako bi Kalimero rekel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Calimero: To je krivica, zares.......to je le zato, ker sem tako majhen - in nebogljen! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ja, Mateja Sem gledal risanke Calimero še takrat, ko smo imeli samo črno-beli televizor, ko sem bil še zelo majhen - in nebogljen. In zelo rad sem povedal tisti stavek - tako za šalo - in v angleščini: This is injustice it is, that's all because I'm so little! Se želite spomniti Calimera? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 A TA TEMA BO TUT CMERAVA RATALA? 666 -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Še jaz voščim sotrpinu, so-škorpijonu vse najboljše! (malo pozna, pa bolj od srca) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 AAkhut, saj bi tudi tebi voščili, ti dali lupčka etc, ja, pa ne vemo kdaj????? Odreši nas mukotrpne nevednosti x!x MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 MucaMaca, prijazna. Mislim da se je pa pravzaprav prav zaradi Aakhuta ta tema odprla... oz. pac, jo je svecano otvoril - mislim, kot prvi slavljenec. To je pac enkrat v Vodnarju..Aja, cakaj, ne, saj mensezdi vem, ker ima poodobno kot Ich.12. 2. mislim da je njegov datum. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 p.s. Ja, saj sem lahko kar hitro tole 'preverila' - - pac, na 1. strani tele teme, ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Zdajle mi je pa ratalo nerodno, ne. Ker TO SO BILI ŠE ČASI, takorekoč SREČNI časi, ko ....(glej 1. stran teme!) 12.2. je čisto poseben dan. Ko je imel rojstni dan moj oče. Čisto posebna oseba. Vodnar pač. Se mi zdi, da tegale AAkhuta občasno čisto razumem. No, za čestitke bo pa vsekakor treba mal počakat, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Zdajle mi je pa ratalo nerodno, ne. Ker TO SO BILI ŠE ČASI, takorekoč SREČNI časi, ko ....(glej 1. stran teme!) 12.2. je čisto poseben dan. Ko je imel rojstni dan moj oče. Čisto posebna oseba. Vodnar pač. Se mi zdi, da tegale AAkhuta občasno čisto razumem. No, za čestitke bo pa vsekakor treba mal počakat, ne? Tudi sam razumem Aakhuta! Posebej, ker je po DZKju 2 2 in letos je za te ljudi zelo težko leto - posebej, če gledajo vse naokrog, namesto, da bi se zazrli vase, a kaj, ko si človek v mnogih trenutkih ne zna pomagati sam. Vsem vse najlepše. Tudi tebi 666, pa čeprav boš slavil šele drugo leto - takrat bo že boljše. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Mick vse najboljše pri sprejemu v klub 2000 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Mick 2000 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Mick. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Mick...tut od mene... Sam...sem pomislila...kolk objav..pa je treba met...da postaneš...ODVEČNI..član...hehe Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Cestitke za dvatisocko, Mick! Previharil viharje na LNF! Astra - brez skrbaj - se dolgo se ne bo treba bati tega nikomur - ce jaz nimam tega, te oznake... .. Aja... ker jaz imam itak admin...bo treba zamenjat koncno res enkrat tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 klele se lazhne informacije shirjo...teme nism jst odprl, ampak bivsha mick sej sm ti zhe nek drgje dau...pa nej bo she enkrat ..... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Aakhut - res se ob povrsnem prebranju tako zazdi, se ti opravicujem..Vendar je bilo misljeno (in sem tudi rekla tako, samo sem se ocitno storasto izrazila), da se je otvorila pravzaprav tebi v cast... Da si jo nekako ti otvoril - ampak z objavo tebi v cast... Tako da sory - aakhut ni odprl te teme, jo je pa 'otvoril' kot slavljenec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Ma, kaj je s teboj danes...Aakhut...nisi četrtpismen...ampak...četrtbralen... Napisano je bilo..."tema je bila odprta ZARADI Aakhuta..."... in tisti...ki znajo brat...to tko tut preberejo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Kaj to pomeni? Nisi vodnar? Nimaš RD 12.2.?? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Mucamaca naj te ne zmede ... majčkeni nesporazumi kdo je temo odprl in kdo je v tej temi prvi prejel čestitke ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ... ja, čveka Mickeni ko šus..... Mick - ves kaj mi je najbolj vsec pri tebi - smisel za humor in predvsem, ker ga premores obilo tudi na svoj racun! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.