aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 hehe: astra...jaz sem tak samo danes, ti pa zhe skozi... :xx!: muca...ni blemou...sem 12. 2..... marsa...kaj pa mu preostane drugega....razen popolne depresije...hehe....je pa tako zhe boljshe....zanj ...in za nas 666 nesramnih zlobijeu....................................KLJUKA KJE SIIIIIIIII Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 http://perso.wanadoo.fr/toutouweb/images/bobtail.jpg Danes pa moja zlata Volnica praznuje 3 leta. Želim mu veliko zdravja in prijetnih trenutkov z lastnikoma pa slastnih briketov in igrivih trenutkov. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 JanjaK, se pridružujem čestitkam,še posebej,če je to ta iz fotografije Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Vse najboljše volnici Ooooo ......Marsin kompliment Aakhutić.......le zakaj bi bil v depresiji.............z ženskami v "meni" se ne ubadam , živim sicer s štajerko - pa ni iz mb , močvirnik nisem , izobrazbo imam (sicer nisem dr. hebrejščine, pa le ), službo imam in to čisto solidno , denarja tudi zame dovolj....in nisem odvisen od staršev in žensk , mobitel še vedno imam , mickeni je v formi in sivih las imam čist mal , lagati ne rabim , prijatelje imam....pa še fajne povrh , nikogar ne sovražim, niti čefurjev ........hm.....in tako padem v začasno rahlo depresijo le.........ko berem tvoje in Kljukine poste 1 čist mal nesramen Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Mick Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 JanjaK,čestitke ob tisočinki x!x x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Ohoho, Janja! Cestitamo!! Budnim ocesom pa nic ne uide. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Janja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Če pokukate v LNF dnevnik, nas je pogostila s čokoladnimi pujski ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 JanjaK......tud mickena klepetuljica, ne .......... .........na še veliko 1000-čk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hvala hvala, mi je v veliko veselje z vami klepetati, same prijetne osebe Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Janja , za se bolj **svinjske** poste. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 janjaK za 1000 svinjskih repkou... 666 -ou....sam za pujsiko... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hitr pridta na torto, so sam še svinjske ritke ostale - sej so vseen dobre, ampak so se Tina, Marsa in Mick za svinjske glave in trup zagrebli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hitr pridta na torto, so sam še svinjske ritke ostale - sej so vseen dobre, ampak so se Tina, Marsa in Mick za svinjske glave in trup zagrebli Naj se ti izpolni tista želja - tista skrita, ki jo poveš le sama sebi. Pa še kakšen košček torte pojejte namesto mene.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Pa še kakšen košček torte pojejte namesto mene.... VojkoSe prostovoljno javim, da to storim v tvojem imenu ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Vse naj naj naj .......eni fajni lunatki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Težko čestitam takšnim, ki jih ni ali ne vem kako naj si tole pojasnim.....ker poznam Micka, se pridružujem čestitkam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 ena fajna lunatka xrosex VSE NAJBOLJŠE! xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Vse naj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Joj.....ste FAAAACEEEE Ja, upam, da bo vesela, ne .......una....fajn lunatka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Nič ne Mick, kar je res je res Car si pa le... <handshake> vse najboljše! Že sam zato k si očiten Rolling fan, ti je vredno rečt na mnoga leta.... Be good! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 ma nej bo....kdorkoli si zhe vse naj naj.... 666 .... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 oooo kaj sem vse zamudila.....Mickeni , cveka , na se bolj strokovne poste . Pa una lunatka, vse najboljse za rojstni dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Una lunatka ful faca, ne ..........kolko čestitk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.