Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

:vragec:

hehe:

astra...jaz sem tak samo danes, ti pa zhe skozi... :xx!:

muca...ni blemou...sem 12. 2..... x:)x

marsa...kaj pa mu preostane drugega....razen popolne depresije...hehe....je pa tako zhe boljshe....zanj ...in za nas x:Dx x:o)x x;)x

666 nesramnih zlobijeu....................................KLJUKA KJE SIIIIIIIII

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

http://perso.wanadoo.fr/toutouweb/images/bobtail.jpg

Danes pa moja zlata Volnica praznuje 3 leta. Želim mu veliko zdravja in prijetnih trenutkov z lastnikoma pa slastnih briketov in igrivih trenutkov. xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vse najboljše volnici x;)x x:)x :palec:

Ooooo xsrcbumx......Marsin kompliment x:Ix x:Dx

Aakhutić.......le zakaj bi bil v depresiji.............z ženskami v "meni" se ne ubadam x;)x , živim sicer s štajerko - pa ni iz mb x:Dx , močvirnik nisem x:Dx , izobrazbo imam (sicer nisem dr. hebrejščine, pa le x;)x :vragec: ), službo imam in to čisto solidno x^x , denarja tudi zame dovolj....in nisem odvisen od staršev in žensk x;)x , mobitel še vedno imam x:Dx x;)x , mickeni je v formi x:px in sivih las imam čist mal x:Dx , lagati ne rabim x;)x , prijatelje imam....pa še fajne povrh x^x , nikogar ne sovražim, niti čefurjev x;)x ........hm.....in tako padem v začasno rahlo depresijo le.........ko berem tvoje in Kljukine poste x:Dx

1 čist mal nesramen Mick :vragec: x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Janja :detelca:, za se bolj **svinjske** poste. :flower:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hitr pridta na torto, so sam še svinjske ritke ostale - sej so vseen dobre, ampak so se Tina, Marsa in Mick za svinjske glave in trup zagrebli   x:)x  x:Dx  :palec:  xcakex

Naj se ti izpolni tista želja - tista skrita, ki jo poveš le sama sebi. x:Ix

Pa še kakšen košček torte pojejte namesto mene....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

• 2 weeks later...
Nič ne Mick, kar je res je res Car si pa le... <handshake> vse najboljše! Že sam zato k si očiten Rolling fan, ti je vredno rečt na mnoga leta.... Be good!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oooo kaj sem vse zamudila.....Mickeni , cveka x:Dx x:px :vragec: , na se bolj strokovne poste x:Dx . :frog: :flower:

Pa una lunatka, vse najboljse za rojstni dan :flower:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...