Sebastjan 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Če je res tako, potem ti pa Marsa čestitam za tvoj rojstni dan in ti želim, da ti je usoda naklonjena še naprej! Čestitke tudi za uspešno furanje foruma! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 iiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................MARSA........ zlomk..... ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 wow!!! tolk ste lepo napisal, da bi morala kar vsacga scitirat... ampak da me nou se tle na vecih straneh.. sory, je naneslo, da je zdaj po vsem forumu me dons polno s temle...sam nekak.. ne hodim v cestitke vec...No saj sem itak mislila pridt pogledat, ker sem vidla, da nihce ne praznuje dons, pa cestitke so se nekajkrat osvezile, pa se mi je pol mal zdel, no pol je pa se Pikica rekla v dnevniku. wow... kok ste lepo napisal eni...wow, no... nimam besed.hvala vsem, res! Cestitke tud teb, Niagara (*saj res, sory, se zmotla, napisala Tihareka v dnevnik) xrosex *** Tolk lepih in prijaznih in izvirnih in srcnih voscil sem letos dobila, res spon!kdo bi si bil mislil, pa en trapast pondelk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 gjej jo, lisičko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Draga Marsika!Vse najnajnaj ob tvojem rojstnem dnevu! Sem se spomnila nate danes 15-tega, pismo a smo že 15-tega, ko ima pa Marsa 13-tega rojstni dan, je imela...Upam da si lepo praznovala, pa vse lepo ti želim. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Mushica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Mushi!!!!!!! Hej, hehe, a ves, sploh ne hodim v cestitke... vec.. ne morem.... no zdajle sem pa vidla Pujsin komentar pa me je picil it pogledat, se dobr!!!Thanx, lepo od tebe, ves kolkrat sem se nate spomnila!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Drugač bi ti pa z OSem zatežila, ker si Mushi večkrat omenjala, pa vem, da nisi stalna stranka v čestitkah .... več Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 sem jaz imela tud os v mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 saj vem - da bi mi rekle kje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Naši tnajbel fejst urednici MARSIKI velik lbezni pa d bi še naprej stok trdo roko forum vodla NIAGARCA dab najdla enga fejst, k bi te meu tok rd kt js, sam z mal bl poštenimi nameni! Fejst beyba si! Mal z zamudo, akademska dva dneva! Pihnta pa si zaželta neki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 danes praznuje rojstni dan Vilma(40) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 6 members are celebrating their birthday today alex(29), pika_P(22), Amalthea(22), nymphya(18), METEOR(32), ¤Tajga¤(17) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Naši tnajbel fejst urednici MARSIKI velik lbezni pa d bi še naprej stok trdo roko forum vodla NIAGARCA dab najdla enga fejst, k bi te meu tok rd kt js, sam z mal bl poštenimi nameni! Fejst beyba si! Mal z zamudo, akademska dva dneva! Pihnta pa si zaželta neki! Triplček , najlepši ti dal.....ampak poišči si ga pa sam! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Boris sicer jutri pa vendar (saj poznaš moje sobote)vse naj...naj..naj... in naj te skozi vse leto spremljajo tvoji vilinčki !HKS http://www.avatarji.com/avatarji/0801061sa7.gif xrosex Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Stankaa je danes praznovala ...vse najboljše za tvoj rojstni dan,naj bo s sončno zarjo obsijan,naj bo vse tako kot si želiš,naj bo sonca res obilo,naj oblaki nikdar nad teboj ne vedrijo,naj bo radost tvoj vsakdan,z zvenečim smehom obsijan..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 4 members are celebrating their birthday today Orhideja(26), Joy(33), *girl*(20), sunny lana(26) + Boris pravi čveka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Vse najboljše Boris in vsem ostalim, ki praznujete danes (*girl* ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Hvala Č.v.e.k.a Hvala Mateja Hvala Stane Obenem pa vse najboljše Stanki za včerajšni praznik in Matejinem sončku, ki praznuje danes Maksimalno lep dan prav vsem, uživajte življenje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Boris vse najboljše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 se dobr, Triple, thanx!! Boris, (upam da bos kaj vec gor) Stanka xrosex (velikrat se psomnim nate, te kar pogresam, upam da bos se kaj uletavala) Pa Dasi vse naj! xrosex xrosex xrosex - vsem ribam in vsem za nazaj pa za naprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Hvala Lia , Silver , Marsa (upam, da bom več gor ), Ksenia , še naprej lepo soboto vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 A naš Boris dans praznuje? A ni že mal nazaj? Nč jasn. Ja, gospodič, pol pa vse naj, ne? Pa velik sreče in naj se ti vse dobro, ki ga širiš med ljudi, stokratno povrne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pika Pikica, saj jaz že cel mesec praznujem, hvala Za prijatelje! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.