janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Majica , vse naj, naj , pa kakšno sploh nisem dojel, pa gledal datum, kaj bi mi brez Staneta Fotka pa itak Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Majica, še od mene hepi brzdej kakšno fajn pa pa kakšno fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Majica Na.....še velik takih fotk k dans ...zdravje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja ja... sam zdravje pa to.... :xx!: Jez bi bušija.... Sam vseen hvala za rože... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ....moj bi bil glih primern .....buši Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hvala vsem za čestitke! Malo zamujam, ker imam doma PC v okvari, in sem šele danes prišla spet do interneta. Pujsa, Trudi, lana1, majica in vsi ostali levčki in levinjice,tudi jaz vam voščim vse najboljše in najlepše!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ....moj bi bil glih primern .....buši oooooooooooooooo se ponujaš????Kaj bo pa tvoja rekla? Me bo med roge šutnila hahahha Spet mi dogaja :xx!: Tamara... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 No, k je res sn sam prpomnu ..... Tamburin = Tamara? Kakorkol..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ksantipa vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kje si ti, umetnica? Vse najlepše ti želim , pa jav se kaj, da vidmo, da še migaš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mateja vse najboljše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mateja tudi od mene, vse naj, naj iz Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Matejčula..... ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 lia, Trudi in Mick - hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mateja, vse naj, naj Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mateja naj se izpolnijo vse tvoje želje, poslovne, osebne, sanjske in čokoladne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mateja... Vse najboljše, bejba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Matejčula, vse najlepše in najboljše! in še moji frendici, ki tudi danes praznuje RD, da bi bla še naprej taka originalna in faca kot je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hvala punce Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Vse najboljše Mateja ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hvala strelka in silver Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Vse tanajtabul VSEM, ki ste imeli do tega datuma rojstni dan, še posebne čestitke slavljencem na današnji dan, prav tako, pa vse naj naj tistim, ki še boste imeli rojstni dan. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Lej jo prlečko , pa da te prvi kot se spodob ... cmoknem za r. d. ....... Vse najlepše ti želim! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 mačona, VSE NAJLEPŠE!! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Mačonka Vse naj, naj, naj...za tvo roj. dan Prvi zarek ze dviga se iz sna glej, nad vodo je svetloba vzsla ko poslednjem v temi poidejo moci novih stotero se sonca veseli. Nekega jutra ko se zdani in se glave ohladijo vsak odide svojo pot. Nekega jutra ko se zdani in se solze posusijo nekega jutra ko se zdani. Tam pri peci stari kot vcasih tiste dni s klobuki na omari in toplimi dlanmi spomnimo se pesmi stare ki bla je se od vseh glasneje od viharjev se slisal bo nas smeh Nekega jutra ko se zdani in se glave ohladijo vsak odide svojo pot. Nekega jutra ko se zdani in se solze posusijo nekega jutra ko se zdani. ... Nekega jutra ko se zdani in se glave ohladijo vsak odide svojo pot. Nekega jutra ko se zdani in se solze posusijo nekega jutra ko se zdani. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.