Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Moji dve lubiki praznujeta!!!! Gremo lepo po abecedi... Amis...v tem letu si naredila veliko sprememb v svojem življenju, vse na boljše, in sadovi se že začenjajo poznati. Uživaj v njih, bodi srečna, kot le znaš, ustvarjaj, saj ti gre to presneto dobro od rok, in zavedaj se, da si eno veliko sončece v naših očeh. Rada te imam. Valkira...tudi pred tabo je popolnoma novo življenje. Iz osamljene, žalostne, nezaposlene bejbe na dnu, si se prelevila v močno, samozavestno, delovno in ljubljeno žensko. Naj tako tudi ostane. Zelo topla oseba si, ki s svojim smehom in čvekanjem marsikoga osupne in spravi v dobro voljo. TO MI DELI! Obe sta krasni in vesela sem, da vaju imam. Za pir bosta pa obe dali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Vse naboljše vsem škorpjonom, ki ste praznovali te dni. Danes, pa še posebej Valkiri in veliko sreče v novem stanovanju (beri: začetku ) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Valkira be happy, be free, be you! http://www.thehappybutterfly.com/fpdb/images/Theme0/happy%20butterfly3.jpg Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Vsem včerajšnim in današnjim slavljencem želim veliko sreče in ljubezni. Pa da bi do naslednjega rojstnega dneva pozabili koliko so stari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Amis, Valkira in vsi ostali repki Naj vam bo življenje veselo, živahno, toplo in barvno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 A ti pa dans valkira noro http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h040.gif VSE NAJ NAJ!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h020.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 amis in Valkira...da se vasma izpolni vse kar nosita v srčkusuprca ste Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Amis......bodi kar si, ker taka si najbolša. Ne daj se, nikomur, uživaj sleherni trenutek Valkira....občudujem tvojo voljo in trdnost Obema vse naj naj in izpolni naj se toliko želja, da bosta srečni. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Valkira, vse naj, naj, kar si sama najbolj zelis! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 joj...čist ste me raznežili...to se ne zgodi kar tako.......vsem hvala za lepe želje in voščila...... pa še moje čestitke za larsy.....in še eno posebno bejbo v druge dimenzije..... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Zv, jaz vama tudi čestitam in vse to. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 joj...čist ste me raznežili...to se ne zgodi kar tako.......vsem hvala za lepe želje in voščila...... pa še moje čestitke za larsy.....in še eno posebno bejbo v druge dimenzije..... xrosex Joj, Amis, tebe sem pa spregledal . Vse naj naj tudi tebi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 viš, viš, ko sem odsotna čez vikend... amis, tudi tebi vse naj naj naj naj....pa valkira tebi še enkrat, čeprav sem v dnevniku že, ampak bolje 2x, a ne vsekakor: vsega kar si želita in kar je dobro za vaju xrosex Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Mal z zamudo. Vse najboljše Valkira Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 valci, amis... da vama sonce srece ne bi nikoli zaslo... in veliko dobrih kremsnit!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 jst bi tud kremšnito al morm počakat do januarja? ..vsi bi radi sli v nebesa, nben pa noce umret... januarja, ja(o kremsnitah govorim)!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 hvala vsem za čestitke...... samson....a lohk js kremšnite za colarum zamenjam...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 hvala vsem za čestitke...... samson....a lohk js kremšnite za colarum zamenjam...... ...alkohol na studentske bone ni sploh... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 danes praznuje rojstni dan aiwa(25 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ne, samo za palačinke lahko ...eno hujš od drugega....... ...alkohol na studentske bone ni sploh... aiwič.......vse naj naj naj naj naj boljše.....pa upam da si maximalno fajn..... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Aiwa............alll the best in uživaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Aiwa, vse najboljse in pa...zresni se ze enkrat! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 aiwa vse naj naj behy ti tudi želi vse dobro in veliko ljubezni xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ..aiwk... hepi brzdej!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.