seal 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 vse najbolše tigrčk! cmoka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Hvala za vse čestitke na os, mail in tuki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Triple, še z moje strani vse najboljše, čeprav malo pozno, vseeno iz srca, predvsem pa zdravje, ki ti bo trenutno prav prišlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 O Pičkica, hvala Si mi falila, veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Fishy lover, jabolček, Tigrčk, dukimen... in ostale škorpijehttp://yelims2.free.fr/Fete/Fete07.gif 4 members are celebrating their birthday today Mephala(24), MačkaRežalka(24), Amazonka(29), anangel(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 čestitke vsem škorpijam............ ...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 repke.........vse naj naj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Macka rezalka, vse najboljse in kar si sama najbolj zelis ! In seveda ostali tudi, ki praznujete! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Vse najblbolše Režalka Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mačka Režalka vse naj naj naj in lepo praznuj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Amis, Audente glej, da se boš nažurala po vseh predpisih..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 še čestitke Mački , ki mi pomaga tulit , pa naši astrologinji Pinki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Mačka ...pa velik režanja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 3 members are celebrating their birthday today TetaPehta(32), Electra(26), smiley(26) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Draga Conti, sorry, šibam v horizontalo, tako da ne bom čakala do 00.00 da te prva pocmokam, ampak bom prehitela po desni in to brez žmigovcev . Želim ti zdravja, sreče, uspehov, čimveč posebnih trenutkov, ki božajo dušo in ljubezni . Pri zadnji točki ne pozabi nase . VSE NAJBOLJŠE Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Si pa res pohitela hvala ti pujsika! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Vse najboljše Conti!http://shrani.si/files/micemace1090424.gifda bi še naprej tako razveseljevala ljudi okoli sebe s svojim šarmom, lepoto, sočutjem, dobroto ...veliko sreče v ljubezni. bodi zdrava in zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Vse najboljše Contesa! Naj bo tvoj poseben dan veselja in razvajanja poln. Še naprej pa ostani točno takšna kot si, z eno besedo preprosto SUPER http://www.hallmark.com/wcsstore/HallmarkStore/images/products/flowers/bsplybl_blu_flower_lg.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Grrrrr, pa sn mislu, da bom prvi...... Mačkica ....... Vse ostalo pa v živo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 zdaj si pa pečen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ja, beštrga .....se bom probu odkupit. Nočko. Upam, da mačkica že sladko spi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Vse najboljše Contesa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Conti! Sm se že spraševala, kdaj bo kej tvoj rojstni dan. Želim ti predvsem veliko zdravja, lepih trenutkov v dvoje z enim khm, khm, da bi bila srečna, počela stvari, ki te razveseljujejo, z ljudmi, ki jih želiš imeti ob strani. Tako ali tako sama veš, da je zdaj tvoje obdobje in da je pred tabo samo še sreča. Zadrži jo in uživaj v njej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Mačona 5trca Audente Pika Pikica Valkira in Mick hvala vam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Sestrca, vse najboljse in najlepse. Zal mi je, da nisem zdajle tam... Bomo pa proslavil, ko pridem Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.