Amis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 conti......... .......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Contesa......vse NAJ NAJ,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Conti, vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 toliko cvetja , seveda za lepotico , vse najboljše Contesa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hvala bratec , Amis Silki Cosma Ksenia in Lia! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2006 Avtor Prijavi Deli 16. november 2006 Conti in veliko lepega... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 vsenajnajnaj :* Contesa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Si pa res pohitela hvala ti pujsika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 2 members are celebrating their birthday today angelcek(25), korala(21) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hwala vsem za čestitke!!! so mi tm tak žur nardil k si ga kle ne morš predstavlat... odklop na 1/4 stoletja vse najboljše vsem super škorpjam k sem jih zamudila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Astra, Nino, Stane, Aiwa, hvala tudi vam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Astra, Nino, Stane, Aiwa, hvala tudi vam! Saj tukaj jih je z mano se velik, ki bi ti radi cestital in me kar naprej sprasujejo, kdaj bos prisla na obisk? Sicer te pa pozdravljajo in ti zelijo vse najboljse; Arrarath, Jorge, Tony, Marisol, Daniel, Ramses, Diana, Hector, Jesus, Lupita. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Lepo jih pozdravi in se jim zahvali v mojem imenu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Lepo jih pozdravi in se jim zahvali v mojem imenu! Ves, da bom, hvala . Me kar naprej, sprasujejo, kdaj prides, ker te kar naprej hvalim in da bi te rad videl....ze kake dve leti Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 3 members are celebrating their birthday today vrtnica(36), sade(33), Škorpi(26) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 caw cestitam meni in moji malenkostiin contesi vse naj bolse contesa Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Astra, Nino, Stane, Aiwa, hvala tudi vam! hihihihi sm mogla citirat... pa da ti konkretno čestitam... si super osebica smej se skozi življenje in verjemi da se ti bo življenje nasmehnilo nazaj.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a res potem pa vse najboljše lia Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 da nismo cel teden prehitri Lia, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Zdajle enkrat ima rojstni dan Lia...ane ?!.... Vse najboljše Lia... a res...... Naj bo za nazaj pa za naprej ...vse najboljše v Lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Lia..Vse najboljše... xrosex xrosex xrosex http://www4.slikomat.com/06/1119/06111963mw.gif Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 caw lia vse naj boljse in vse naj naj Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ufffffffffff čas vladar si vse zapomni, kdaj in kako smo poslali vabilo in dostavlja natančno na prava vrata pošiljke....pravi Mirdad v svoji knjigi,zgleda , da sem si želela teh voščil, hvala vam, sutra če biti dan D, pa je že cel teden v tem znamenju , obletnica še par ur pa bom spet en let starejša hvala ti Srebrni,Clarus , Strelka Ksenia Morena Crocuta zelo redko me zagrabi ampak zdajle me pa je, da bi vas čist polubčkala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 lia mene tud vse najbolše bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.