anarhist 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Alanu želim čimprejšjega prosvetljenja, toplega morja, miru, zaprtje knjižnic čez vikend in razpad RKC. Pa še ostale malenkosti.Vsem drugim isto, razen zaprtja knjižnic. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Alan Vse naj naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 allan vse najboljše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 alan vse najbolše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Ksenii in Alanu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Alan, vse najboljše Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Alan vse NAJ NAJ ...in evo ti še mantre za dolgo življenje,....da bo dovolj časa za razrešit vse karmične naloge.... Hraum Om jom sa Om bhurbhuvah svaha Om Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 2 members are celebrating their birthday today LoVe^g|rL(18), Ogenjcek(33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Vsem tlele gor želim lep božični večer... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Tudi mi tebi, zepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 danes praznuje rojstni dan violeta1(52) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 4 members are celebrating their birthday today Nilaya(28), *Ana*(23), prav(41), angeliina(24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 danes praznuje rojstni danopa cashy(24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 opa cashy..a taka starina si že vse najbolše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 cashy, vse najlepše pa veliko samozavesti, samozadostnosti, preprosto: bodi, kar si! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 vse najboljše Cashy in veliko čarobnih trenutkov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Redko zaidem v tole temo ampak vedno naletim napraznik nekoga, ki si zasluži voščilo Csahy xrosex Pa še za vse strelce, ki sem vas zamudil Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 cashy Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 cashy, vse najboljše. izpolnitev želja in hrepenenj Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 iiiiiiiiiii , kok lepo hvala vsem! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. december 2006 Avtor Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy, še od mene... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 cashy, ti tud mas RD? vse naj--boljse-lepse-slajse- ... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy ...vse najboljše Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 hvala vsem za lepe želje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.