aakhut 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 stari uzhivi....pa chim vech poderi zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy... želim ti vse najlepše pa eno fajn punco, drugo bo pa sprot prišlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy..........tudi od mene iskreen želje in vse naj naj naj naj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 huh, kakšen odziv se res krasno počutim med tako pozornimi prijatelji hvala vam, res Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy ..še od mene... Vse najboljše... Želim ti:uspeh.radost.srečo.notranje zadovoljstvo.vedno pa ljubezen. http://www4.slikomat.com/06/1227/121214qiez.gif Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 cashy...odlične špile in dost (al pa eno-po želji) dobrih bejb...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 hvala vama , srčka sta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Vse najboljše Cashy - in iste želje kot amis..dobre špile pa babnico v pravih letih ki špila bobne Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 hvala vama ..iz vajinih ust v ušesa tistega, ki je to sposoben uresničiti (ne nujno Bog) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy ......pa na padce, tiste fajne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 če bom padal vsaj približno tako kot ti, mi prav res ne bo nič manjkalo hvala za lepe želje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Mah, v tvojih letih sn čist zgubu ravnotežje, mi je stalno kje spodrsnlo..... Tak da, ta boljše te ziher še komaj čaka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Vse najboljše Cashy , kar pogumno naprej, novim uspehom (bejbam ) nasproti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Cashy, vse najboljše tudi od mene!!!! Sicer sem nova tukaj, ampak dobre želje pridejo vedno prav, a ne? Upam, da lepo praznuješ s tistimi, ki jih imaš rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 danes praznuje rojstni dan nadia(49) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 A nima Zasavka ta teden rd? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Janif in Elinor, hvala za lepe želje Mick, tebi pa za spodbudo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Nekoliko pozno, pa vendar: hvala vsem za lepe želje. Cashy, želim ti polno življenje in previdno, kaj si želiš. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 A nima Zasavka ta teden rd? ma, ma Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ma, ma Jst pa vem kdaaaaaaaaaaaaaaj.... V soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Cashy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 hvala vama Alan New in Mačona Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Cashy vse najbolše! ja nič, pa vsem skupaj na luna vse naj, naj, naj v novem letu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 cashy z malce zamude, a vseeno VSE NAJBOLJSE Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Seal in Liu, najlepša hvala, aja, Liu, moram pohvalit tvojo ikonico, je zelo luštna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.