bast 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ja, je tko napisano da lahko vključjuje bobnarja h kozorogom, ma vem, da je že vodnar rok pa je rojen v zadnjih urah kozoroga... in "bi bil rad" vodnar.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 4 members are celebrating their birthday today tiana(29), bast(36), corazon salsero(27), Violet(25) ja, je tko napisano da lahko vključjuje bobnarja h kozorogom, ma vem, da je že vodnar rok pa je rojen v zadnjih urah kozoroga... in "bi bil rad" vodnar.. Kateri bast si pa ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ooo, bast, vse najboljše!in tudi Violet vse naj, naj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 mystica in sati vse najnaj z zamudo, pa vseeno iskreno! micky hehe... thanx pa Pika Pikica, Amis, Astra in Triple (ja hvala ti! Res..) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 danes praznuje rojstni dan schpo(24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 oo, cashy, hvala! stane, naša vse dobro , vsem slavljencem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Violet 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Cashy in ostali: thank you very much Včeraj je bil res naj naj dan Citiraj Let no one say that I have said nothing new... the arrangement of the subject is new. When we play tennis, we both play with the same ball, but one of us places it better.Blaise Pascal, Pensées (1670) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 danes praznuje rojstni dan Zak(38) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Amber, vse najboljše, pa da bi se v življenju znala pravilno odločat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 amber..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 amber vse najlepše Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Amber..............vse najboljše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 amber vse najboljše..pa na prvilne odločitve v življenju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Hvala vsem za voščila! Ja pravilne odločitve...kaj že to pomeni en dan kaže tako, drug dan drugače, tako da ne vem kaj bo na koncu...sigurno pa nekaj fajn v vsakem primeru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Hvala obema bom vse porihtala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Amber zgleda sem ravno pravšnji čas še ujela vse najboljše! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ja res Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Amber vse najlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Draga Amber še kle izkoristim priložnost, da ti zaželim, vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan pa da bi ti se res uresničile vse, še tiste najbolj drzne želje in sanje, da bi te Bog obdaril z mirom, ljubeznijo, in srečo, vsaj toliko koker te je z zunanjo in notranjo lepoto. http://cosgan.de/images/smilie/liebe/d045.gif http://cosgan.de/images/smilie/liebe/n060.gifmembers are celebrating their birthday today Kasandra(44), amber(31), nyssa(21), pegatka(28) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Amber, vse najboljše. naj bo tvoje življenje oaza, kjer tudi kamele ne pljuvajo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hvala Antoninus Ja si bom še letos ustvarla takšno oazo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Amber ...pa fajno oazo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Valkira, Lenka...hvala čarovnički Hvala Mick! Oaza bo fajna ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 danes praznuje rojstni danfelicita(20 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Amber, naj veselje in sreča plešeta v tebi, s teboj in okrog tebe, kot današnje snežinke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.