ScorpioGirl 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 uf, skor zamudila El Nino vse najboljše ti želim po spisku vse, kar je lepega Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 ElNino Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 2 members are celebrating their birthday today Meursault(23), va5ja(22) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Michelle, El Nino Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 El Nino vse najboljše od tod do večnosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Michelle in El Nino, vse najboljše! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Mal sem pozen, lepo vreme , Michelle, El Nino , upam da je blo kej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Mal sem pozen, lepo vreme , Michelle, El Nino , upam da je blo kej Enako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Jouh Hvala vseem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 danes praznuje rojstni dan Paris(23) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 danes praznuje rojstni dan Mikica(15) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 El Nino, danes sem videla, da si se en mal postaral želim ti vse lepo in še lepše.... ps. maš fajn blog! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Uh se nekaj vas je bilo po mojih zahvalah valkira, hvala Audente, lepo od tebe tudi jaz želim tebi vse super peace!amber, daj mi recept girly, thanks Cookie, hvala bejba janif indy, Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 o michelle, VSE NAJ NAJ še od mene! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 2227 Vse najboljše mladenič zdaj si pa res stopil v Kristusova leta, upam da si fajn, ej stari vse najboljše, veliko lepega naj ti prinese , keša in Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 vse najboljše 2227, sm še ujel pravi dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jest pa ne poznam tega 2227, prvič čujem zanj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jest pa ne poznam tega 2227, prvič čujem zanj to je en tak luštn modrooki , plavolasi , iskrivi mladenič.... prav fejst štajerc itak Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 sstane Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 sstane Po datumu v nulo, po urah se mi pa zdi enih 21 prehitro ... Stane vse naj,naj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Stane en pikič sreče, pa veliko drobnih užitkov,vse ostalo pa tak že maš vse najboljše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Stane en pikič sreče, pa veliko drobnih užitkov,vse ostalo pa tak že maš vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 naj ti danes crkne internet,,, danes je tvoj dan,,, SStane Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 naj ti danes crkne internet,,, danes je tvoj dan,,, SStane Stane iz srca vse naj... Enako še ostalim, ki ste praznovali v zadnjih mesecih Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Opažam, da ima danes Stane rojstni. Veliko lepega ti želim. Naj ti življenje nudi pravo pot še naprej. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.