cosma 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Janif Vse najboljše. Itaq v najboljših letih Dadika Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Dadika Ti želim, da se boš vedno odločila, kot boš želela. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 janif....js sm tud misnla da si en mlečnezobi mulc...... ....upam, da si fajn praznoval....... v izi, kakor mi ustreza, hrane je blo mogoče majčken preveč , komi sem drug kos torte pojedel , s tortami se bo treba drugič bolj zmenit A tko mlad delujem , no saj se samo osebna ne strinja , jst tut nisem čist siguren v svoja leta Janif Vse najboljše. Itaq v najboljših letih Hvala Cosma , glede let pa , energijsko sem boljši kot sem bil kot mulo Še ena bikica, ki jo sicer pogosto ne srečamo , Dadika vse najboljše Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Hvala vsem za lepe želje Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 2 members are celebrating their birthday today nimbus(29), http://www.lunin.net/forum/uploads/av-807.jpg rachek(31) http://www.lunin.net/forum/uploads/av-1039.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 nimbus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 nimbus, vse najlepše Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 jst upam, da si bom dans lahk privošu kej bicikla za darilo... dva dneva abstinence pa mam že cold-turkey mejte se Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 nimbus, vse naj, naj...pa veliiiik biciklov ti želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 nimbus!! Vse najboljše in najlepše...!! http://shrani.si/files/supersmilezpd5.gif Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 O, nimbus dons praznuje. Jah, kaj nej ti kej zaželim...da se ti TA VELKA želja izpolne in boš lahko s kolesom osvojil to, kar si želiš. Da boš našel eno fejst deklico, ki bo z veseljem prenašala tvoje filozofiranje in ljubezen do kolesa...mogoče takšno, ki študira filozofijo in je profesionalna kolesarka....sej, kaka taka mora obstajat, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 2 members are celebrating their birthday todaynimbus(29), http://www.lunin.net/forum/uploads/av-807.jpg rachek(31) http://www.lunin.net/forum/uploads/av-1039.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 uuuuuu RACHEK Veliko vzponov ti želim http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif nimbus, vse najboljse, veliko uspeha in se pridružujem ostalim, kar se tiče biciklov LEPO PRAZNUJ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Nimbus vse naj naj ... uživancijo, v glavnem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Čestitke, stari Evo, eno darilce zate: http://t3.imagechef.com/ic/imgout/sampd36640d0583e95bd.jpg Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Nimbus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Nimbus Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Uhuhuhu.... fajn komentarji Nimbus ma vas rad Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 2 members are celebrating their birthday today natrixred(29), Joyride(50) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 Nimbus rachek (kje s ti, stari?) natrixred Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 2 members are celebrating their birthday today tinče(30), Tynca(38) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Uh, Natrixred, a ta še sploh živi? No, kakorkoli Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Vse najboljše bratec in ostalim bikcem tudi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 SternuM(23), jarish(23) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Čestitke vsem lokalnim Bikcem Za danes pa še posebno: moji dragi sestrici moji sestrični pa še en frend ima RD danes Sam, upam da se ti bo leto, po slabem začetku, obrnilo na bolje :hapyb: xcheersx Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.