Pika Pikica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Zepo, vse najboljše. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Matjaž..........vse najboljše..........in uživaj in napiši še kako lepo pesmico ... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 matjaž vse najboljše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Vse najboljše:Matjaž Belcebub Dr. Moreno in Lucifer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Matjaž.....vse najboljše za prvi r.d. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Onix, z zamudo pa Matjaž pa še vsem zlobcem 666 svečk na zlovešči baklavi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Onix, , pa še tvoji , ki te bo končno na pravi konec Slovenije spravila ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 HVALA VSEM toliko čestitk sploh nisem vajen Letos sem, tudi po vaši zaslugi, po dolgem času preživel prijeten RD Dobrih želja se mi je očitno nabralo veliko, ker so me, vmes, ko zahvalo tipkam, poklicali in sporočili da sem dobil službo Še enkrat HVALA RAD VAS MAM Onix Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Onix, dvojne čestitke, za vsa leta, ki si jih dočakal pa za službo, ki si jo dobil mi bo le žal, da te najbrž ne bom spoznal, preden se preseliš v Maribor....pa skoraj soseda sva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Danes ne praznuje rojstni dan nihče :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 danes ma pa moj brat rojsni dan - Janez, vse naaajboooljše Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Jeeeeeeee, vse najboljše Janez. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Za izum malin Bogu iskreno čestitam!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Za izum malin Bogu iskreno čestitam!!! za izum chloveka bogu iskreno chestitam(kaj bi maline na tem svetu, che nas ne bi bilo da jih uzhivamo) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 face.Sicer ima tudi moja sestra rojstni dan. Čaki..keri že..44..Vse najboljše. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 za izum chloveka bogu iskreno chestitam(kaj bi maline na tem svetu, che nas ne bi bilo da jih uzhivamo) zlomk...tralala Za izum ljudožercev Bogu iskreno čestitam.(kaj bi ljudje na tem svetu, če ljudožercev ne bi bilo, da nas uživajo) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Za izum ljudožercev Bogu iskreno čestitam.(kaj bi ljudje na tem svetu, če ljudožercev ne bi bilo, da nas uživajo) lalala hvala chloveku za izum boga(koga bi krivili za krivice che ne njega) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Danes praznujeta rojstni dan varja(34), blanka(35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Nordika, vse najboljše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Nordika, vse najboljše... Danes praznujejo rojstni dan Susi13(29), Igor(27), SWAN(42), kukica(28), Nordika(32) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 kukica, Nordi Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 nordika na veliko lepih trenutkov v luftu kukica xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Kukica in Nordika.....želim vama vse najlepše x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 kukica(28), Vse naj naj naj... :flower: xflowx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Draga Kukica, vse najboljše! Ne boj se sanjati, ne boj se iti naprej. Uživaj vsak trenutek. http://img509.imageshack.us/img509/190/535es8.th.jpg Tudi tebi Nordika želim vse najlepše in najslajše. http://img299.imageshack.us/img299/5992/resultpoisonivyak3.th.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.