Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Leto več, korak bližje grobu ( ). Čestitke, stara. laTi že veš, k me za par dekad šišaš. Tenks. Seal, tud z moje strani vse naj naj, pa bodi kot dobro vino...z vsakim letom boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 seal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 seal, vse najlepše - drugač ti tako ne sme bit, ko si še taaakooo mlad. Uživaj... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Seal... vse najlepše ...... tud od mene. Sem opazila spremembe v postih v zadnjem času, le tako naprej In da ne bi več pomislil, da bi šel dol x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Leto več, korak bližje grobu ( ). Čestitke, stara.Čestitke Sončk. la Tole je pa za prebrati, kot eno najbolj romantičnih voščil ever! Sončk, Seal, Vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Tole je pa za prebrati, kot eno najbolj romantičnih voščil ever! Sončk, Seal, Vse najboljše Tole sploh ni tok hudo. Včas mi izleti kaj tok neokusnega, da se sam seb graužam. Enkrat npr. me je na enem drugem forumu ena vprašala, kateri kamen je primeren zanjo. Pogledam njene rojstne podatke in ko sem videl, da je oldtajmerka, sem ji odgovoril "nagrobni".Fej in fuj. Čestitke Seal. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Pogledam njene rojstne podatke in ko sem videl, da je oldtajmerka, sem ji odgovoril "nagrobni".Fej in fuj. Jst, osebno, bi te okol kepe, tko da...paz, kaj mi boš čez cca 40-50 let govoru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 SEAL!!!!! Sej veš, da ti želim najboljše, da ti želim, da se popolnoma najdeš. Pa veliko lepih trenutkov z Gajo (upam, da nisem falila imena) in kakšno prijetno punco Pa sej veš, zdravje, dnar, avte pa tak x:Xx Rojstnodnevni sok pa častiš, ko pridem na bled Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 hvala vsem, ki mi karkol želite in še 1x res hvala iz srca, prou fajni ste! Michelle, zmenjeno aja pa vsem lupcke nazaj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 valkira, hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 valkira, hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Seal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Seal in Nosorogov Pavle, Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 hvala, hvala - cmok, cmok Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 aakhut, najlepša ti dala! :wOOt: as blesaute mej kr tik tvoji nepopisni lepoti bl pashejoti jh podarim za rojdan zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Seal in Nosorogov Pavle, Hvala v pasjem imenu. Sem bil zdele na njegovem žuru - pit je sicer nehu že pred enimi tremi leti, ampk žru je pa tok, da se mu nazadnje ni ljubilo k men prhajat na delce trupel domsčih svinj, ampoak sem mu jih mogu nost direkt u kljun. Kr se pa mene tiče - sm zdele absolutno svojga dnarja vreden. U glavenem čestitm kwajstewm komu za kwjstwemkwaaaaaa. lalal x burp al kwa Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 svizec........čim več prijetnih reči in smeha...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 O, pa res...naše tamalo dvojčkovsko dete Svizec praznuje. Vse najboljše, mali, pa še naprej bod tok fejst in posluši teto Piko, da boš v ornk deda zrastu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 svizec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 svizec, vse najlepše Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 svizec in ostali...happy b-day Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 U glavenem čestitm kwajstewm komu za kwjstwemkwaaaaaa. lalal x burp al kwa svizec, vse nj-nj-...-...-...! cim-vec "cokoladnih" dni......... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 o, Seala sem falil moram takoj popravit napako: Seal še veliko kondicije in mišic, pa tanartaboljših avtov in bejb ti želim....in da bi ti celo življenje samo rožice cvetele Tudi tebi svizec, še veliko, veliko let in čokolade Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 hvala vsem... čez kak mesec bom spet aktiven tukaj, zdej pa me še ne bo, ker prenovljamo in imam net le za kako uro na dan, pa še to malo kdaj... tako da se slišmo čez en mesec LP, uživite Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.