borism 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Otožna želim ti vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Naj se tudi jaz pridružim čestitkam. Želim vam torej vse tisto kar ste do sedaj pogrešali, kot tisto kar vam utegne polepšati prihodnost. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Otožna vse najlepše ! xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Otožna, vse najboljše ti želim! xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 hvala vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 O! Draga Otozna! Zelim ti vse najlepse in najslajse, cimmanj otoznosti in cimvec radosti! Najlepse praznuj/te! Tamara - thanx, zelo prijazno od tebe! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Otožna Enga lupčka - poleg moje želje tebi, ki naj vzpodbudi tisto tvojo, skrito, samo tebi znano! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 otozhna....vse , vse, vse nartabl.....razen otozhnosti (nartamanj) 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Vse najboljše otožna, želim pa ti veliko in $$$$$$$........ter pošiljam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Otožna! TO YOU, TO YOU, DEAR OTOŽNA, TO YOU! Kris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 kristalka....................cool!!!!! 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 kristalka....................cool!!!!! 666 -ou....tralalaHih! Dobro zgleda, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 g. Otožna.....štartaj kot veš, da lahko v Novem Letu 04* ( morda z novim nikom )Tut pr men se praznuje dans srečno.v tem mescu boš 4x praznovala Imaš B-day? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Vse najboljše Otožna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 hvala vsem, tolikšne pozornosti pa že dolgo nisem bila deležna, zahvaljujem se za vse lepe želje, poljubčke, sms, os, in še kaj hm, katero koli ime mi pade v glavo je zasedeno, le katero bi si izbrala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 http://www.reasontoparty.com/flowerpower-cake.jpgOh, Otožna, jaz sem pa zamudila zabavo, ker sem ti tortico pekla.... . V tvojem novem življenjskem letu ti želim, da se ti izpolnijo vse želje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Otožna, vse naj naj..., (čeprav sem mislila, da si škorpijonka, ne vem zakaj... , no skoraj sotrpinja... )!! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Pa še Bobnarju čestitke za 2.000-ko. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Tudi jaz želim vsem kozorogom vse najboljše, tisto kar niste uresničili letos, pa drugo leto. Jaz imam tri kozoroge doma-najljubše ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Jaz pa vsega dobrega v naslednjem letu ne želim samo Kozorogom ali Ovnom ali kateremu koli sodelujočemu posebej, ampak pravim takole: Naj bo za vse na Luninem.netu leto 2004 boljše od tega, ki mu štejemo zadnje dni! Morda bi izjemo napravil le pri Marsi in Mitji - hvala vama, ker furata tole. Mi drugi verjetno niti ne vemo, da včasih to ni čisto lahko in enostavno. Vse dobro vsem! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Dragi forumovci in Marsa&MitjaNaj vam bo prijeten ta Božični čas in naj vam 2004 prinaša vse dobroStankaaa ...................... ........ ....... .... ... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Draga Marsa, Mitja in vsi Lunatiki, v novem letu vam želim, da bi sledili svojim sanjam Janja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Vsem skupaj vse, vse najlepše... da bi končno posijalo sonce tudi tistim, ki večinoma zrejo(zremo) v temo.... Nekaj časa me ni bilo... dela čez glavo ,... :xx!: , za danes sem se pa odločila, da bom malo bluzila po forumu ... Imejte se skrajno fajn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 O, Stankaa, kako si res prijazna ti. Ravno v teh dneh sem razmisljala, da se ne spomnim, da bi ti bila kdaj zoprna ali da bi imela kakrsnekoli slabe vibre...Povsod uletis, pohvalis, se zahvalis, cestitas, vlijes moci, tolazis... Za vsakega najdes razumevanje, ne kritiziras, ne obsojas... Marsikdo (kar mi vsi) bi se lahko po tebi zgledoval in razvijal te kvalitete, ki jih imas ti po defoltu. Tudi jaz ti cestitam! Stankaa, ti si res med redkimi pravimi Ribicami, ki jih poznam.Prav razveselis cloveka in povzrocis, da mu je toplo pri srcu. Zelo podoben filing in vibre pa oddaja tudi Janja - dejansko je prav Janja takoj prihitela v temo in se takoj pridruzila - cim gre za kaj dobrega in pozitivno vibrirajocega.In Mick! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ----------> Res smo fajn kompa! Tudi od naju z Mitjem vsem forumovcem cestitke in hvala vam za vse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Tudi jaz želim vsem prav lepe praznične dni Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.