Tina 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Sanjalica vse najlepše! xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Glih dons sem pomislila - kdaj ga ima pa Sanjalica, mora imeti zdaj enkrat... Sanjalica - vse najboljse, najlepse, najsrecnejse, najuspesnejse in najbolj zdravo!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 sanjalica......hehe 666 -ou....hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Vsem iz hvala. Sva se s kolegom hecala, ker zmeraj (no...malo pretiravam, ampak res cisto mickeno ) trdim, da se za Božič rodijo angeli...in me hitro "prizemljil" z ugotovitvijo...ja, ja...saj je bil kakšen angel tam, ampak ne pozabi, da je bilo tudi vse polno živali....tk da...bog si ga vedi...odkod si ti.... od ta moj kolega... Pa še nekaj...kar ni dobro, če slaviš Božič in rojstni dan isti dan... samo enega darila si deležen Je pa privilegij...vedno si za rojstni dan doma in še naslednji dan je dela prost...tk da ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 vESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN PA VELIKO IZPOLNJENIH,LEPIH ŽELJA V NOVEM 2004 LETU, VAM VSEM ŽELI PAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 BOŠTJAN VSE NAJBOLJŠE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Boštjan vse tanartaboljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Boštjan vse na naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Sanjalica, vse ta nar ta nar ta nar ta bolš, sem ta ta doooooooooooolg vikend bla odrezana od tehnologije, tako da je malo z zamudo, pa zato nič manj od . Sledi svojim sanjam . Tudi tebi Boštjan, vse najlepše v prihajajočem življenjeskem letu. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Boštjan Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Boštjan vse najboljše! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 še iz moje strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Bostjan, cestitke tudi od mene - vse najboljse in srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 boshtjan....vse ... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Bostjan, tudi od mene Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 JanjiK čestitke za 2000 klik, čeprav se mi zdi, da bo jutri prebrala......kar naj uživa doma Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Umetnica čestitke za magično mejo 1000 klika Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 JanjiK čestitke za 2000 klik, čeprav se mi zdi, da bo jutri prebrala......kar naj uživa doma Kako se poznava Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 o umetnica čestitke tud tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Madonca, čestitam........1000 umetniških čvekov sam ene čvekave umetnice Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Bravo........hmmm........čestitke...........kr vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ja.....hvala, ne..... eh, ni zakaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 DRAGI LNF-jevci! Kaj naj vam zaželim?......: Da bi se vaša družina zbrala, vsi prepiri zavedno ponehali, polno shrambo jedil, trkanje na vrata, prijateljske obraze, na kupe zavitkov, lepih daril.... da ne bi ničesar pozabili, ničesar prismodili..... SMEH, MAJHNE NEUMNOSTI, OBJEME, POLJUBE......Toplino sredi zime in žarek svetlobe v temi! VSE NAJLEPŠE V LETU 2004 Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 prav tako tudi zizi vam želi vsega mogočega in vedite ne se sekirat sex sex sex sex sex in še sex tako priporočajo zdravniki po sex-u pa ----paše tisto na levi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 MOJIM DRAGIM VIRTUALNIM PRIJATELJEM : NOCOJ SE BO VETRIČ V TVOJ SVET UJELDA VZAME S SEBOJ VSE KAR MU BOŠ DELPA NAJ GRE Z NJIM VSE ZA NAZAJVESELIH SPOMINOV LE TEH MU NE DAJ JUTRI VSA OKNA ODPRI NA STEŽAJPOVABI V SVOJ DOM VESELJE SMEHLJAJ Mateja Naj bo 2004 veselo, smejoče, obilno, cvetoče, plešoče, pojoče in - TVOJE! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.