Lenka: 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mysti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Novo leto,novo jutro...Mysty vse naj naj... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 oooooo mysti.......vse naj naj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 In komu. Sicer pa bi bilo bolj pravilno za rojstne dneve čestitat staršem ne pa tistemu, ki je bil rojen tisti dan. hihi, tole jaz kar redno delam....zadnjic sem se obdarovala nekaj, sem cisto raznezila sceno...trdo srce zmehcala.... Mystica, jaz ti zelim ob rojstnemu dnevu, novemu letu in vseh teh prelomnih momentih, da te zmotijo samo toliko, kolikor si sama zelis in da te ne iztirijo iz tvojih misticnih valovanj Da bi se ti odkrile stvari, ki jih zelis in potrebujes odkriti, mistike naj ostalo ravno prav za malo zacimbe, ampak brez meglenih momentov skratka: bodi mi(sti)cna gospodicna se naprej, pa cimveckrat spusti soncka vase tink Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mysti vse najboljše in kakorkoli že bo, naj bo to leto boljše od lanskega Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mysti, še na mnoga leta naj ti jo ometa Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Za ta pomemebne rojstne dneve se pa že morm prjavit. Bejbi moja, veš, da ti želim vse dobro. V prvi vrsti zdravje, potem pa, da bi te vsi po vrsti razvajali in crkljali. Itak veš, da je sreča v tebi, in verjamem, da jo boš našla. Vse najboljše od rdečke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mystica, vse najboljše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 uf, kolk vas zamudla.Zasavka, Lenka, santos, VSE NAJLEPŠE Mystica, vse najlepše. veliko zdravja, uspeha, pozitivnih misli ... xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Vse najboljše mysti! x:Xx Predvsem ti želim veliko pozitivnih misli pa sončka v srčku, in veliko iskrenih prijateljev. xsrcx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Opala, naša Mysti ma pa dans rojstni dan Vse najboljše za tvoj rojstni dan, čimveč zdravja, eno normal službo z veeeeeelik evrčkov, neproblematičnimi mulci, razumevajočo šefico in občudujočimi sodelavkami ti želim, aja pa še sejveškajnebomtukyimenovala z velik objemi, lupčki in kdaj pa kdaj šoping izleti ti tut pripada Lepo praznuj, total nezmerno in neizmerno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 O, Mysti the red, fse naj, naj Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mystica......vse najzdravjejše Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Za Mystico... http://www4.slikomat.com/08/0104/3ep-lavand.jpg http://www4.slikomat.com/08/0104/wb7-White-.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 mAstyca...vse naj..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mystiiiiiiiiiii vse naj naj ... pusti manj lepe stvari in vzemi samo lepe pa Ksenio zamudila bejba, še vedno iz srca vse najlepše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Mystica, bila si prva, ki si mi odgovorila, ko sem postavila prvo vprašanje na forumu.... vedno si oddajala toplino, nežnost, razumevanje....Vse najlepše, kar ti življenje lahko podari!! xrosex xrosex xrosex :love: :love: :love: :love: :love: :love: Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 vse naj misty! in vsem ostalim vse lepo v novem letu želim! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Vse najboljše, Toni Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Danes praznujejo rojstni dan b5(37), Star12(30), mushi(33), labodka(30), levinja25(29), NATHY(28), elam(29), opal(25), Ksenija(27) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Danes praznujejo rojstni dan b5(37), Star12(30), mushi(33), labodka(30), levinja25(29), NATHY(28), elam(29), opal(25), Ksenija(27) Vsem vam, želim zdravja, sreče in vsega, kar vaše srce poželi. Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 tudi od mene vse naj....! Mushi, le kje je ta punca Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Danes praznujejo rojstni dan nushy(24), cubanka(23) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Danes praznujejo rojstni dan nushy(24), cubanka(23) Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Druidka... želim ti vse najlepše in da bi se ti uresničle želje na področju študija in službe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.