nosorog 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Hvala, hvala res ste ste mi polepšal tele minute zele Jebi ga, trojkica je udspred (uf je šlo hit) in mi haramo dalje Čestitke stari! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Jarane, bolan, sve najbolje!! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Hvala,bolan,hvala x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Vse najboljše Jarane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Oooo Jarancicu , vse naj naj Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 30 Jarane http://www.cosgan.de/images/midi/musik/h070.gif http://www.cosgan.de/images/midi/musik/k025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 Indy...Jarane mi gre težko iz ust na tipkovnico....vse ta najboljše... tridesetka ...ni panike Ma piš kar češ-Indy, jarane, what ever Hvala vam še enkrat, res hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Tomaž vse naj. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Tomaž, čestitke. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Tomaž ...vse najboljše http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/musik/p010.gif Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Tomaž, vse najboljše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 hvala...vsem za čestitke Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Ooo Tomaz, vse naj, naj Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 vse najnaj meni za r.d. z enodnevno zamudo. trenutno nobenih drugih zelja razen zdravja za tamalega in mene-oba bolana prismrkala iz vrtca. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Vse najboljše Lolypop, pa veeeeelik zdravja, zate in za tamalga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 jaz bi pa rada čestitala LNF, kar tko brez kakšnega pomena, ah danes sem nekam raznežena...začela sem brat nosorogovo knjigo, pa vmes visim tle na LNF, kok to ni kar en forum, ampak je kar nekak... ne najdem ravih besed, tako domač... in vsi ti ljudje, ki se skrivajo za nicki - kok smo vsi nekak povezani na nek način... in tok koristnih informacij, pa reepti, pa olja - skratka, vse se najde, res vse!!Za recepte rem samo sem kukat, čeprav em, da jih je na internetu malo morje. pa vse drugo,kar mi pomeni.. ja, tu je res fajn pa itak te besede so zdaj čist pokvarile filing, ma ne morem si vzet preveč časa, da bi jih oblikovala v lepše stavke, zato tako...a naj vseeno velja ta post vse čestitke Marsi in ekipi, naredila si nekaj koristnega, res. Lep dan vsem, ki to berete, najdite kaj lepega v trenutku, bodite fajn in preberite nosorogovo knjigo o preseganju vzorcev Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 marsa!želim ti ljubezni, kolikor je želiš IN potrebuješ,svobode, kolikor je zmoreš nesti,zdravja, kolikor ga zmore tvoje telo,sreče, kolikor je zmore tvoja glava,miru, kot ga prenese tvoja duša,vseh drugih velikih in čisto drobnih stvari, ki te izpolnjujejo na poti.vse dobro in vse najboljše! xrosex p.s. čeprav je za jutri, velja že od včeraj in še prej Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Draga Marsa, zelim ti se naprej toliko optimizma, navihanosti, energije in Pikinega duha. Vse naj naj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Marsa, vse naj ti želim /da bi ostala tko fest lula zmerej/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 MARSA Roke besed segajo čezmajhne previse in globoke prepade,prstijo v šepet in mešajo sanje,skrkajo med in dehtijo v spoznanje. Roke besed objemajo dantrdih pogledov, spotikajočih noči,roke besed brstijo v dajanje,medijo se v času, ki ga še ni. Vse najboljše...... http://www.trebnik.com/zelisca/images/sivka.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 vse najboljše za tevse najboljše za tevse najboljše draga Marsaaaaaaaaavse najboljšeeeeeeeezaaaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeeeeeeeee ps- če bi zdaj mogla slišat, bi vedla, da ti je tole zapel tvoj najljubši bend (foto - nad to vrstico) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Hej Marsa, fse najboukse za rojstne den Mojca ( prekmurje.com ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 PISCES' SONG I am Water. I am Water I am the Well Deep and cool, That never runs dry In thirst or drought Always some to give Whatever the need. I am Water I am the laughing Brook Playful and light Cheerily calling Turning rocks and snags Into laughter and smiles. I am Water I am the Pond Shaded and serene I am the calm, the listener I am the mystic I seek the solace of the soul. I am Water I am the Geyser Eruptive force of pressure built Of hours, days, months, years I am the vent of frustration I am the release of pain. I am Water. I am the Whirlpool I am the conflict of opposites The struggles of confusion The challenge to resolve. I am Water. I am the River Flowing through the ages Ever moving, ever constant Lazy eddies, impetuous rapids But always flowing Steadfastly to the sea. I am Water. I am the Ocean I am that which spans The length and breadth of the world. I am untold depth, untold mystery The echo of ages serenading the shore The Collective Conscious, the Spirit Part of all that is, and was, And shall be. I am Water. I am the Torrent Strength of purpose, irresistable flood Driven by the force Of the heart's pure will. I am Water. I am Tears I live in sorrow and in joy I am the empath I am the self-undoing I live in the healing As well as the pain. I am Water. But it is I Who long to drown In You. http://www.kirkreinert.com/i/gallery/pisces.jpgM a r s a , v s e n a j n a j ! ! ! Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Vse najlepše, Marsa. xrosex Naj se ti uresniči vsaj del tvojih skritih želja, predvsem pa, ostani takšna kot si, ker jeto najlepše kar lahko daš. xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Marsa, vse najboljše.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.