Danilo 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 No pa vsem vse najlepše po Prekmursko: Friški, friški bojte, zdravi, zdravi bojte... v etom mladom nauvom leti. Baug vam daj krüja, vina pa vse zavole, düšno zveličanje pa največ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Tudi od mene oz. od naju cestitke VSEM - obilo najprijetnejsih reci, kar si jih je sploh mogoce zamisliti, uspesno izpeljane projekte... ogromno zabave in zadovoljstva... pa ZDRAVJA... tistim, ki ste brez sluzbe ali stanovanja/svojega koticka, zelim, da bi v tem letu in cimprej si vse to zrihtali, tisti, ki ste osamljeni in zalostni - ne bit - zdaj imamo internet in LNF in tako nikoli nisi cisto popolnoma sam. Res je fino, ko lahko delimo svoje misli, obcutke in smo prav posebna druscina. Cimlepse prezivite zadnji dan leta 2003 in prehod v Novo leto - tega pa celega prezivite cimbolj polno, zdravo, srecno in zadovoljno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 DRAGI MOJI, ki vas sicer ne poznam dobro ali dolgo... zelim vam, da bi na svoji poti srecevali stvari in ljudi, ki si jih zelite; ce ne bo po zelji...da se od vsega kaj zanimivega naucite, ce pa se tudi to ne zgodi, pa vsaj poskrbite, da se ob vseh dogodivscinah dodobra zabavate zelim si se dosti dosti srecanj z vami........se nadaljuje..... tinka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 DRAGI MOJI LUNATKI SRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEČČČČNNNNOOOOOOOOOOOOOOO 2004 x!x xrosex Mickeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Zdaj pa še jaz, čeprav nisem dolgo LNF, nikogar ne poznam osebno, pa vseeno mi je blo v veselje deliti občutke, ideje, misli, itd, z vami. Da bi najlepše preživeli leto 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 sreča je v tem, da živimo kot ves svet in vendarle kotnihče drug dragi lunatki SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Vsem lunatikom se zahvaljujem, za vse trenutke, ki smo jih preživeli skupaj, za vse misli in ideje in predvsem zato, ker namenjate čas sočloveku v stiski in veselju. Zato - tebi - "Lunatiku" želim vse lepo v letu 2004! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Srecno novo leto vsem lunatikom! Hvala, da ste tu! Katja xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Vsem lunatikom, še posebej Marsi in Mitju želim veliko doživetih trenutkov, ki polepšajo dan in pestrijo življeneje, nešteto sončnih žarkov, ki vlivajo upanje in bogatijo vsakdan SREČNO 2004! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Nasmeh naj prinese Vam iskre v oči, naj ogenj zaneti in svetle luči, to leto, ki tiho ga čas priganja,in prav je, da vsak o sreči zdaj sanja.Naj sanje postanejo jutri resnica, veselje pa širno na nebu kot ptica.Ljubezni in zdravja, cvetijo naj polja in vsakogar spremlja prešerna naj volja.Želim Vam( prav vsem!), da bi Vas v Novem letu 2004 glas srca še naprej vodil pri iskanju tistega, kar se z besedami ne da povedati. Srečno, Borism xrosex xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 V življenju vsakega Lunatika naj bo v 2004. letu prisotno: - srčnost - flirtizem - človek za pogovor - dobra knjiga - navihanos - humornost - dovolj spanja - čarobnost - glasba po vašem razpoloženju - ušesa, da vam prisluhnejo - dom, kjer najdete mir in varnost - modre in pametne odločitve - in da bi vedno imeli nekoga, kogar bi gledali s srčkastimi učkami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Dragi Lunatiki Lepo praznujte in bodite srečni v letu 2004. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Smajčica, vse najboljše za tvoj rojstni dan. želim ti, da bi bilo to leto zate posebno leto, da uresničiš tisto, kar imaš v tem trenutku v mislih ter da uživaš v vsakem trenutku življenja. Lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 en velik SREČNO vsem tistim lunatikom ki ste mi pri (gvüšna san, ka sakši za sebe zna, šteri je, ka če je meni štoj pri vuplen ka san tüdi ge tistome ) vsem ostalim pa SREČNO Sanjalica včasih levonoga, včasih desnonoga, včasih tečna, včasih dobrovoljka...včasih lepa, drugič grda, včasih nasmejana, drugič jokajoča..... Eh...baba ko baba x!x -------------------------------------------------Smajčica...že 37. sem tudi zate mislila...24-26 let....Jauuu jaz.... Zgleda da vsem nam števec teče.... Smajčica malo WD40 in garantiram...sploh ne boš opazila...da jih je "že" 37...še zmeraj obratuješ kot mladenka Naj ti bo mladostno in srečno to tvoje življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Smajčicatanartaboljšeželje si želi, želje naj se izpolnjujejo xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Smajčica VSE najboljše ob tvojem rojstnem dnevu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 O, kaksne lepe cestitke... Smajcica - vse najboljse ti zelim v tvojem novem letu, da b' blo se 10X boljse in srecnejse in zadovoljnejse kot letosnje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Smajčica in Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Smajčica vse najlepše! xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 smajchica.....vse 666 -ou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Dragi moji prijatelji! Vase cestitke sem prebrala in priznam,da sem ostala tako prisrcno presenecena,da so me od srece zalile solzice.Vcasih se sprasujes koliko prijateljev sploh imas.A marsikdaj zadostuje le pogled na lunin forum in opazis,da tu najdes vedno nekoga,ki te razume in ti zeli priskocit na pomoc z nasveti ali tolazbo. NE TISTI,KI SMEJE SE S TABO,NE TISTI,KI JOKA S TEBOJ,LE TISTI,KI S TABO OBCUTI,JE PRAVI PRIJATELJ TVOJ. Vsem skupaj zazelim , da bi se v letu ,ki je prislo uresnicile vse zelje,katere so lani bile se skrivnost srca. HVALA!.. by smajcica! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Dragi moji prijatelji! Vase cestitke sem prebrala in priznam,da sem ostala tako prisrcno presenecena,da so me od srece zalile solzice.Vcasih se sprasujes koliko prijateljev sploh imas.A marsikdaj zadostuje le pogled na lunin forum in opazis,da tu najdes vedno nekoga,ki te razume in ti zeli priskocit na pomoc z nasveti ali tolazbo. NE TISTI,KI SMEJE SE S TABO,NE TISTI,KI JOKA S TEBOJ,LE TISTI,KI S TABO OBCUTI,JE PRAVI PRIJATELJ TVOJ. Vsem skupaj zazelim , da bi se v letu ,ki je prislo uresnicile vse zelje,katere so lani bile se skrivnost srca. HVALA!.. by smajcica! a sem že prepozen za čestitko Smajcica zdej prav res izgledam grozen ko po fešti pricapljam Za dobre želje ni nikoli prepozno!. Želim ti srečo, vse dobro, veliko nasmehov in malo solza. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 O Smajčica ! Tudi jaz pridem pozno, ampak nikoli prepozno Želim ti veliko smejočih dni, dotikov srca in vseh takih in podobnih radosti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 O Smajčica ! Tudi jaz pridem pozno, ampak nikoli prepozno Želim ti veliko smejočih dni, dotikov srca in vseh takih in podobnih radosti Tudi jaz ! Smajčka: Happy B-day! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Za lepe in iskrene cestitke ni nikoli prepozno.Vsak nov dan je lahko rojstni dan.Ko se zjutraj ob prvih zarkih prebudis,iz globokega spanja pogledas v nov prihajajoci dan je za vsakega od nas nov rojstni dan.Katerega se nebu in zemlji zahvalimo ,da sta nas obdarila,da ga lahko ponovno dozivimo ,in da sta nam dala moznost,da v njem lahko na novo odpravimo stare napake in veselimo lepih del. se enkrat iz srca hvala...) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.