Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Tudi od mene oz. od naju cestitke VSEM - obilo najprijetnejsih reci, kar si jih je sploh mogoce zamisliti, uspesno izpeljane projekte... ogromno zabave in zadovoljstva... pa ZDRAVJA... tistim, ki ste brez sluzbe ali stanovanja/svojega koticka, zelim, da bi v tem letu in cimprej si vse to zrihtali, tisti, ki ste osamljeni in zalostni - ne bit - zdaj imamo internet in LNF in tako nikoli nisi cisto popolnoma sam. xsrcx x;)x

Res je fino, ko lahko delimo svoje misli, obcutke in smo prav posebna druscina. x:)x :vio:

Cimlepse prezivite zadnji dan leta 2003 in prehod v Novo leto - tega pa celega prezivite cimbolj polno, zdravo, srecno in zadovoljno! xmusicx :flower: xsrcbumx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

DRAGI MOJI,

ki vas sicer ne poznam dobro ali dolgo... :8):

zelim vam, da bi na svoji poti srecevali stvari in ljudi, ki si jih zelite; ce ne bo po zelji...da se od vsega kaj zanimivega naucite,

ce pa se tudi to ne zgodi, pa vsaj poskrbite, da se ob vseh dogodivscinah dodobra zabavate x:)x

zelim si se dosti dosti srecanj z vami...

.....se nadaljuje..... x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

tinka

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Vsem lunatikom se zahvaljujem, za vse trenutke, ki smo jih preživeli skupaj, za vse misli in ideje in predvsem zato, ker namenjate čas sočloveku v stiski in veselju.

Zato - tebi - "Lunatiku" želim vse lepo v letu 2004!

Vojko

x:)x x;)x :vio: xsrcx :2src: x:Ix

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Nasmeh naj prinese Vam iskre v oči, naj ogenj zaneti in svetle luči,

to leto, ki tiho ga čas priganja,in prav je, da vsak o sreči zdaj sanja.

Naj sanje postanejo jutri resnica, veselje pa širno na nebu kot ptica.

Ljubezni in zdravja, cvetijo naj polja in vsakogar spremlja prešerna naj volja.

Želim Vam( prav vsem!), da bi Vas v Novem letu 2004 glas srca še naprej vodil pri iskanju tistega, kar se z besedami ne da povedati.

Srečno, Borism

:detelca: xupx :xmas: xwizardx xrosex xsrcbumx xrainbowx xrosex xyiyax xegox xcakex xloveyx xpresentx xgoldfishx xcrossfingx :palec:

Guest sanjalica

V življenju vsakega Lunatika naj bo v 2004. letu prisotno:

- srčnost xsrcbumx

- flirtizem xflirtx

- človek za pogovor xchatx

- dobra knjiga xbookx

- navihanos :vragec:

- humornost xDDx

- dovolj spanja :sleeping:

- čarobnost xwizardx

- glasba po vašem razpoloženju xmusicx

- ušesa, da vam prisluhnejo :irs:

- dom, kjer najdete mir in varnost xupx

- modre in pametne odločitve xscratchx

- in da bi vedno imeli nekoga, kogar bi gledali s srčkastimi učkami :2src:

:palec:

Smajčica, vse najboljše za tvoj rojstni dan. želim ti, da bi bilo to leto zate posebno leto, da uresničiš tisto, kar imaš v tem trenutku v mislih ter da uživaš v vsakem trenutku življenja.

Lepo praznuj :hapyb:

Guest sanjalica

en velik SREČNO vsem tistim lunatikom ki ste mi pri xsrcbumx

(gvüšna san, ka sakši za sebe zna, šteri je, ka če je meni štoj pri xsrcbumx vuplen ka san tüdi ge tistome x;)x )

vsem ostalim pa SREČNO

Sanjalica včasih levonoga, včasih desnonoga, včasih tečna, včasih dobrovoljka...včasih lepa, drugič grda, včasih nasmejana, drugič jokajoča.....

Eh...baba ko baba x!x

-------------------------------------------------

Smajčica...že 37. x?x x?x x?x

:sori: sem tudi zate mislila...24-26 let....

Jauuu jaz....

Zgleda da vsem nam števec teče....

Smajčica malo WD40 in garantiram...sploh ne boš opazila...da jih je "že" 37...še zmeraj obratuješ kot mladenka xDDx

Naj ti bo mladostno in srečno to tvoje življenje.

O, kaksne lepe cestitke... x:Xx x:)x

Smajcica - vse najboljse ti zelim v tvojem novem letu, da b' blo se 10X boljse in srecnejse in zadovoljnejse kot letosnje! xsurprisex :flower: xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dragi moji prijatelji!

Vase cestitke sem prebrala in priznam,da sem ostala tako prisrcno presenecena,da so me od srece zalile solzice.Vcasih se sprasujes koliko prijateljev sploh imas.A marsikdaj zadostuje le pogled na lunin forum in opazis,da tu najdes vedno nekoga,ki te razume in ti zeli priskocit na pomoc z nasveti ali tolazbo.

NE TISTI,KI SMEJE SE S TABO,

NE TISTI,KI JOKA S TEBOJ,

LE TISTI,KI S TABO OBCUTI,

JE PRAVI PRIJATELJ TVOJ.

Vsem skupaj zazelim , da bi se v letu ,ki je prislo uresnicile vse zelje,katere so lani bile se skrivnost srca.

HVALA!..

by smajcica!

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Dragi moji prijatelji!

Vase cestitke sem prebrala in priznam,da sem ostala tako prisrcno presenecena,da so me od srece zalile solzice.Vcasih se sprasujes koliko prijateljev sploh imas.A marsikdaj zadostuje le pogled na lunin forum in opazis,da tu najdes vedno nekoga,ki te razume in ti zeli priskocit na pomoc z nasveti ali tolazbo.

NE TISTI,KI SMEJE SE S TABO,

NE TISTI,KI JOKA S TEBOJ,

LE TISTI,KI S TABO OBCUTI,

JE PRAVI PRIJATELJ TVOJ.

Vsem skupaj zazelim , da bi se v letu ,ki je prislo uresnicile vse zelje,katere so lani bile se skrivnost srca.

HVALA!..

by smajcica!

:inocent: a sem že prepozen

:eek: za čestitko Smajcica

:V: zdej prav res izgledam grozen

:C: ko po fešti pricapljam

Za dobre želje ni nikoli prepozno!. Želim ti srečo, vse dobro, veliko nasmehov in malo solza.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

xsrcx Za lepe in iskrene cestitke ni nikoli prepozno.Vsak nov dan je lahko rojstni dan.Ko se zjutraj ob prvih zarkih prebudis,iz globokega spanja pogledas v nov prihajajoci dan je za vsakega od nas nov rojstni dan.Katerega se nebu in zemlji zahvalimo ,da sta nas obdarila,da ga lahko ponovno dozivimo ,in da sta nam dala moznost,da v njem lahko na novo odpravimo stare napake in veselimo lepih del.

se enkrat iz srca hvala...:)) :8):

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...