aakhut 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 sonchna... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Sončna Vila, vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan Uživaj max. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 tudi od mene vse najboljše, bikica! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Mihaelos, vse naj, naj pa dobro ga zažuraj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Mihaelos, vse naj, naj pa dobro ga zažuraj Ja hvala nooooooooooo:D, obljubim da bom žuriraaalllllllll Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Danes ima rojstni dan naša Kristalka, ki je sicer na forumu že lep čas ni bilo. Čestitke la Danes ima rojstni dan naša Kristalka, ki je sicer na forumu že lep čas ni bilo. Čestitke la Aha, pa Mana tud. Čestitke još jednom, la još jednom oziroma kr lala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Nosko si me prehitel *** MANA - VSE NAJBOLJŠE!!! x:Xx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Kristalka!!!! Vse najboljše!!!! Lepo praznuj!!! Mana, vse najboljše, lepo praznuj! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 vse najlepše obema, tako Kristalki kot Mani xrosex xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Mana, Sončna Vila (in vsi ostali, ki sem vas zamudil ) Vsem mladim pa voščim ob Dnevu mladosti Smrt fašizmu - svoboda narodu Obenem pa še poseben pozdrav vsem, ki na današnji dan praznujemo Dan brisače(v spomin na Douglasa Adamsa ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Vsem mladim pa voščim ob Dnevu mladosti Smrt fašizmu - svoboda naroduObenem pa še poseben pozdrav vsem, ki na današnji dan praznujemo Dan brisače(v spomin na Douglasa Adamsa ) nisem vedela za towel day.... dan mladosti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 nisem vedela za towel day.... Legenda kot je Douglas Adams si zasluži tak odbit spominski dan Jaz sem za ta praznik izvedel na, danes žal ze pokojnem , Žurerskem vodniku po Ljubljani (www.zvpl.com)Sicer pa obljubljajo oživitev (ampak to obljubljajo že doooolgo ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 towel day bo počas čas, da se še tretjič spravim štoparskega brat.. zadnjič naletela na nek... ''zadnji del''.. in ugotovila, da so zbrane not vse nedokončane zgodbe + pisma, članki, vse živo, kar je tip v lajfu napisal.. mal jokala in velik se smejala zraven taki bi morali živet večno.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 towel day bo počas čas, da se še tretjič spravim štoparskega brat.. zadnjič naletela na nek... ''zadnji del''.. in ugotovila, da so zbrane not vse nedokončane zgodbe + pisma, članki, vse živo, kar je tip v lajfu napisal.. mal jokala in velik se smejala zraven taki bi morali živet večno.. Malo sem brskal po pokojni strani in našel arhiv zgodb, ki so izhajale spomnem se da mi je bila Gajba radosti zabavna Arthur Dent v podobi 8 letne Maje, ki po spletu naključij odpotuje v vesoljski fastfood in nato še na Planet bogov, da bi jih spravili nazaj na Zemljo Arhiv Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 27. maj 2008 Prijavi Deli 27. maj 2008 Vojko, vse tanartabul ob ... pa veliko 9zvezd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 vojko vse najlepše in vse najboljše tja pod kamniške planine lepo praznuj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Vse najboljše mama Todi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 todika, starina ! vse najnajnajnajnajnaj, srečen povratek v civilizacijo xrosex Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Todika, xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Todika, vse naj, ma kaj naj, najnaj. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 jaaa, Todika supadupa rojstnidan Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Z zamudo čestitke Todiki in Vojku. Čestitam tudi svojemu psu Boštjanu, ki mu je uspelo, da mi je že drugič spizdil nekaj kosov piščanca (prvič pohanega, sedaj pa iz žara). Kar tako naprej, pa nikoli ne boš stradal ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Čestitam tudi svojemu psu Boštjanu, ki mu je uspelo, lalala lol Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Todika in Tjazy! Vse naj naj! nosorog sam ne smejo jest kurjih kosti.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 nosorog sam ne smejo jest kurjih kosti.... Moj Boštjan bolj kot ne kr golta vse skup. Ni ostalo od kosov piščančkov niti sledu, pa ni šlo za repetavke. Moji mački vsa pohvala! Živi v bloku in ji rata odgriznt rep ptiča na balkonu! Bogi ptič. Ampak tudi dober lovec. Moja mačka. Mjauuuu. To gre pa men pr mojmu Naftkotu ful na jetra. Non stop mi miši na balkon nos, pred ene tremi dnevi sem pa pred vrati najdu napol požrtga ptiča (zihr ga je Naftko). Mam dve mački, ki sta k noč pa dan - Jerca je damica, ki bi se skos crkljala, dobro papcala pa z Boštjanom okol hodi. Naftko pa živo nasprotje - bandit, benga ne šmirgla pa ne šteka, da nisem navdušen nad mišmi, ki mi jih nastavlja verjetno zato, ker pričakuje pohvalo. Na, kwa smo naredl iz teme čestitke ...; britof malih živali ... la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.