dbk 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Moji mački vsa pohvala! Živi v bloku in ji rata odgriznt rep ptiča na balkonu! Bogi ptič. Ampak tudi dober lovec. Moja mačka. Mjauuuu. hudobno moj samo muhe lovi (seveda jo tudi poje, ce jo dobi ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 čestitke mali alji....pa mamici in očku......mejte se fajn...... ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Onix, vse najboljše za rojstni dan pa ornk zažuraj vstop v Klub 40-ih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 onix čestitam še moji sestrci, ki je včeri(na expres. 20 min) rodila punčko lano lana dobrodošla na zemlji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Onix, vse najlepše xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Todika in Onix, vse naaaaaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 onix vse najnajnajnaj xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex me je že skrbelo, da sem te zamudila Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 onix, vse najboljše!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 zamudila todiko in onixa........in še kup drugih........vsem max čestitke....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Zanimivo, Belcebub, Lucifer in dr.moreno imajo vsi danes rojstni dan! Pa vsi so 42!!! Vse najboljše BeLuMo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Todika, Tjazy, Onix, Vojko , vse najboljse pri nas imamo pa novega člana ponoči je sestra rodila imamo še eno pupiko več Klary in Lana+mami Zanimivo, Belcebub, Lucifer in dr.moreno imajo vsi danes rojstni dan! Pa vsi so 42!!! Vse najboljše BeLuMo. Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Matjaž, če maš dons res rojstn dan, čestitke, če ga pa nimaš, pa čestitke kr tko. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Zepo, jaz tudi.Če maš res rojstni dan en lep kos štrudla, če pa ne, pa kar tako: fajn se mej. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Kukica in Nordika, vse najboljše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 oooo, kukica ! vse najnajnajnaj, naj te tvoje sanje vedno osrečujejo in polnijo, naj se tvoje želje čim prej realizirajo, veliko ljubezni, miru, zdravja, sreče in vsega dobrega nordika ! naj te tvoja občudovanja vredna zvestoba sama sebi spremlja vsak trenutek . vse dobro, vse lepše, vse najboljše in najlepše.mirne in srečne lete in pristanke (takšne in drugačne ). xrosex Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Vse najboljše kukica!Veliko lepih trenutkov in zdravja ti želim! Vse najboljše Nordika!Tudi ti bodi srečna, zdrava in velikokrat tudi leteča! :hapyb: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Nordika in kukica, vse najlepše obema xrosex xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Kuki in Nordi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Kuki in Nordi na, ta bi se pa sam kušval Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Vse najboljše piškotku in padalki/letalki al karkol že je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 iiiiiii vesela sem. Ni se začel današnji dan najlepše - full sem bila slabe volje, kar tako... :xx!: potem sem pa popoldne preživela na sprehodu in na sladoledu , pa je šlo na boljš. Zdej je pa že skoraj za eno let spet konec Grem hitro še malo uživat Hvala vsem, še 1x Pikica se je tudi pojavila Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Cookie, Nordica...samo najbolš za vaju. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. junij 2008 Prijavi Deli 10. junij 2008 Cookie in Nordica, eno veliko čokoladno torto z jagodami za vajuvse nejlepše obema xflowx Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Cookie, Nordica...samo najbolš za vaju. Cookie in Nordica, eno veliko čokoladno torto z jagodami za vajuvse nejlepše obema xflowx no, čestitke butla in Kylie svečano (nism nič zadržala, kr direkt napreeeej s čoko torto in jagodami vred) predajam KUKICI Pika Pikica vse najboljše in najlepše, pa enga wornk dedca ti želim, pa da te v službi mal manj sekirajo in bolje plačajo x!x ja, pa da ti zdravje služi vsaj tako dobro, kot dosedaj, če je pa lah še boljše, ...bi blo pa že kičast pa prid kdaj sem nas mal skurcat - evo, tole pa res pogrešam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 misti, še 1x preberi cookiejin post pika! kje si ti?! no, kakorkoli: kjerkoli si, vse dobro in sploh najboljše ti želim. bodi zdrava in srečna, naj bo tvoje življenje polno ljubezni in ostalih sladkosti upam, da ti fantje stojijo ob strani xrosex Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.