druidka 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Pikica, vse najlepše xrosex xrosex xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 sam v opozorilo, tle na LNF nas je malo morje raznoraznih piškotov in ne, ne gre za alter ege, vsaj za 3 različne ljudi gre, mamo Cookie (to sm jst), pol je kukica (si deliva enako osebno ime tudi v RL), pol je pa še kuki. Kr zmeda, an Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 sam v opozorilo, tle na LNF nas je malo morje raznoraznih piškotov in ne, ne gre za alter ege, vsaj za 3 različne ljudi gre, mamo Cookie (to sm jst), pol je kukica (si deliva enako osebno ime tudi v RL), pol je pa še kuki. Kr zmeda, an zajebal sicer, ma, vse naj glih tko. Pika Pikica, še velikrat najnaj. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Draga Pika! Želim ti res vse najlepše. Izpolnitev tistih drobnih želja, ki raztegnejo ustnice v nasmeh in povzročijo iskrice v očeh.Izpolnitev malo večjih želja, ki napolnejo srce z veseljem. Vse najboljše in lepo praznuj. Hvala, srce. Pika Pikica vse najboljše in najlepše, pa enga wornk dedca ti želim, pa da te v službi mal manj sekirajo in bolje plačajo x!x ja, pa da ti zdravje služi vsaj tako dobro, kot dosedaj, če je pa lah še boljše, ...bi blo pa že kičast pa prid kdaj sem nas mal skurcat - evo, tole pa res pogrešam Hvala za dedca, bi prov pršow, v službi je much better, zdravje je več al manj ok, skurcat pa tud še kej pridem, nč bat. pika! kje si ti?! no, kakorkoli: kjerkoli si, vse dobro in sploh najboljše ti želim. bodi zdrava in srečna, naj bo tvoje življenje polno ljubezni in ostalih sladkosti upam, da ti fantje stojijo ob strani xrosex Hvala, lia. Mi še ne stojijo ob strani, ampak je pa prjatlov dost. Pikica, vse najlepše xrosexHvala tudi tebi. Pika Pikica, še velikrat najnaj. Enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Hvala, lia. najbrž si mene mislila vidiš, kako dolgo te ni že gor. ko boš stara, boš svojih 5 otrok in 30 vnukov stalno mešala in po napačnih imenih klicala Mi še ne stojijo ob strani, ampak je pa prjatlov dost. sej, sej, prjatu pa še uno za zraven, to je prava kombinacija. ne pozabit! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 najbrž si mene mislila vidiš, kako dolgo te ni že gor. ko boš stara, boš svojih 5 otrok in 30 vnukov stalno mešala in po napačnih imenih klicala sej, sej, prjatu pa še uno za zraven, to je prava kombinacija. ne pozabit! Ups, sm se mal zatipkala. Sem pa na ta pravo misnla, brez skrbi. Aja, nism misnla taki prjatli, pa takih tud ne rabim, k bi samo na pol. Ornk al pa nč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 ej...pikič bejbič...naj ti sonček še dalje sije tako svetlo...kot ti je do sedaj sijal...vse najnaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 ...Mi še ne stojijo ob strani, ampak je pa prjatlov dost. ...provzaprov je tko, da dedci, k ti ob strani stojijo - sam bejž od takih, to pomen, da si že hin, lepo zapakiran v leseno škatlo in pol te nesejo 2 m pod zemljo. Tm ti tko lepo ob strani stojijo. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 ej...pikič bejbič...naj ti sonček še dalje sije tako svetlo...kot ti je do sedaj sijal...vse najnaj Tenks. provzaprov je tko, da dedci, k ti ob strani stojijo - sam bejž od takih, to pomen, da si že hin, lepo zapakiran v leseno škatlo in pol te nesejo 2 m pod zemljo. Tm ti tko lepo ob strani stojijo.Me veseli, da te smisel za humor še ni zapustu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Pika Pikica... tudi od mene vse naj naj v lajfu, pa naj se ti izpolnijo cilji in skrite želje, pa veliko ljubezni, sreče, zdravja in veselja...in še kakšen posladek (tak al drugačen ) naj ti posladka dneve in prinese radost v srčke... http://i37.photobucket.com/albums/e78/sueweb/happybday.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Vse najboljše Pika Pikica, želim ti veliko veselja in lepih trenutkov, dobrega seksa in ljubezni pa zdravja in uspehov. Lepo praznuj! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Lea , Pika, Nordika, Kolaček (katerikoli že ) in ostali, ki sem vas spregledal ali pa se skrivate http://i37.photobucket.com/albums/e78/sueweb/happybday.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_8.gif In še en ogromen H V A L A vsem za čestitke za moj RD Z vami je lajf precej lepši Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 vse naboljše Pika Pikica A je dost tort Pa vse najboljše tudi Onixu - sem spregledala, da si že imel rojstni dan, se opravičujem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Sončk, čestitke. za nazaj pa Nordici, Piki Pikici in zloglasni Cookie. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Hvala še ale'74, Mysti - čokolado pojedla, Michelle, Onix - tebi tudi za nazaj, oprosti, sem zgrešila, Nordika - a kr tri torte? nosko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Pika, Nordikaopravičilo sprejeto Roko na srce, zadnja leta bi tudi sam najraje kar pozabil na ta čudni dan vsako leto mi težje padehttp://i44.photobucket.com/albums/f8/littleblue71/smilies/thblushing.gif EMŠO je res neka čudna mora http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/42.gif Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 iiiiiiiiiiii.....zamudila......pikič VSENAJBOLJŠEEEEEEEEE....... .......... ........in dost:.... xrosex ............. .......... ................ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Robida, punčka, vse najbolš za tvoj stoti rojstni dan. Da bi teb in tvojmu juncu Alefu dnevi laufal v medsebojni ljubezni, spoštovanju, razumevanju, iskrenosti, sproščenosti in strasti še naslednjih sto let. /Alef, ti mladič, da ne bi slučajno pomislu na menjavo svoje Robide za kako osemdeset let mlado neizkušeno smrkljo, ti morm povedat, da je ženska pri stotih v cvetu svoje ženskosti. Je kt odprt cvet vrtnice. Bujna in razkošna v vsej svoji pojavnosti. To morš cent in spoštovat./ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Vse naj tudi iz moje strani! Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 untitled(33), Hathor(39), Ursha(20), Niatar(17), TJAŠKA(28) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 O Stane wb Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 staneeeee Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Ojla, lepa hvala vsem za čestitke. Na današnji dan želim vsem, ki danes praznujete http://www.cosgan.de/images/midi/musik/h080.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Pozabljivi Alef... EMŠO... Pika... Za nazaj(saj pravijo da velja tud en teden za nazaj... ) http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Naj ti sonce sije, kjerkoli že si... /Alef, ti mladič, da ne bi slučajno pomislu na menjavo svoje Robide za kako osemdeset let mlado neizkušeno smrkljo, ti morm povedat, da je ženska pri stotih v cvetu svoje ženskosti. Je kt odprt cvet vrtnice. Bujna in razkošna v vsej svoji pojavnosti. To morš cent in spoštovat./ Ma... ...ti si en butl... Kaj pa če ona mene zamenja? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 robida....... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.