Mitra 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 MačkaVse tanaj................. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Čestitke: Pinki, ki dobi za RD Komad Jefferson airplane - Crazy Miranda: Režalki, ki dobi Popovo Candy: http://www.youtube.com/watch?v=M4v4DXLqm48 za nazaj pa Klarus, ki dobi Doobie brothers: Long train running: hvala tale pesem je pa prav na mojo kožo pisana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 mačka pinka Hvala Klarus Tudi tebi vse naj naj čeprav zamujam Čestitke: Pinki, ki dobi za RD Komad Jefferson airplane - Crazy Miranda: Režalki, ki dobi Popovo Candy: http://www.youtube.com/watch?v=M4v4DXLqm48 za nazaj pa Klarus, ki dobi Doobie brothers: Long train running: Hvala Nosorog čeprav te muzke ne poslušam...vendar namen šteje dosti več :) Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Vsem, ki praznujete VSE NAJ, NAJBOLJŠE Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Čestitke Contesa - za darilce dobiš Melanie: http://www.youtube.com/watch?v=pHF-iApfWis Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 contesa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 contiii,vsee naj naj!!! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 Silki,Puma,Ruby,Tipka,Larsy,Valkira,Mia,Amis,Aiwa,Klarus,Pinka,Mačka,Contesa čist naj vam želim. For You Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 Lia, a maš rd. Vse naj naj, pa da spraviš že enkrat vso to jezo, bolečino, razočaranje, krivdo...ven iz sebe in zapreš vrata. Čist dobra si, kar je pa blo, je pa blo. /čist tko...a si se ga napila pol / Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 iiiiiiiii......liaaaaaaaaa......vse naj naj....s substancami al pa brez..... ..... xrosex ......... ....... butl....hvala za čestitke.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 Silki,Puma,Ruby,Tipka,Larsy,Valkira,Mia,Amis,Aiwa,Klarus,Pinka,Mačka,Contesa čist naj vam želim. For You Hvala Butl za tale spisek, se bom kar prešvercala Vsem zgoraj naštetim +Lia (kučo stara) Vse najboljše!!! cmok, cmok in veliko lepega Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 hvala vračam na smrčke vsem po spiski malo ste uranili, ampak vam štejem sam v dobro bemu sm mislila, da kaj boli, ko te 40 vseka po pukli, ampak zaenkrat bolečine iste, bi se reklo , skorajda manj, ker smo se malo že navadili pripravljam komemoracijo ...pa mi mularija servirala, da sem stara tečka, pa dobro, to da so mi rekli ,da sem tečka še nekak , sam stara pa vsem škorpio mučenikom za nazaj še enkrat vsega fajnega pa tui vsem strelčkom in strelčicam naredte si fajn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 hvala vračam na smrčke vsem po spiski malo ste uranili, ampak vam štejem sam v dobro bemu sm mislila, da kaj boli, ko te 40 vseka po pukli, ampak zaenkrat bolečine iste, bi se reklo , skorajda manj, ker smo se malo že navadili pripravljam komemoracijo ...pa mi mularija servirala, da sem stara tečka, pa dobro, to da so mi rekli ,da sem tečka še nekak , sam stara pa vsem škorpio mučenikom za nazaj še enkrat vsega fajnega pa tui vsem strelčkom in strelčicam naredte si fajn O jebenti smrklja. 40 praviš? Jst sem pa mislu, da se začne tolk žolča proizvajat šele pri 140+. Presneta lula. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 O jebenti smrklja. 40 praviš? napaka, danes še zadnjič ženska tridesetih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 Joj, jst sm tud ene par zlo fejst ljudi zamudila, za kar mi je res žal. Zato malo pozno, ampak res z najboljšim namenom vse najboljše:moji ljubi Jeti, Mački,Contesi in Lii. Fejst babnce ste, uživajte lajf še naprej, kolkr se le da! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 pridem semle enkrat na sto let in majo prav škorpije žure. najprej valkira, itak, moj nasprotni pol... vsenajboljše. pa micamaca, ko vedno rola ene klipe, ko mačke praskajo naokol in seveda naša draga li(di)ja v srčnem upanju, da se ni utopila v vsej tej pijači. lia ma 40 ... ma lia, ti si še mlada. pomisli, meni je zadnjič pisala ena 45-letnica, da je poročena in ma froce in to pa da bi se rada dobila z menoj samo za zabavo. vse naj tut vsem ostalim, itak ne morem vse poimensko napisat si prav ne zapomnem imen... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Pikica ... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 hvala otroci , lepo vas je prebrat *** tud zarad te nespodobne primerjave s tem neprimernim povabilom ne morm bit nč huda dans....bi komentirala samo , saj ne ve kaj govori, toliko lepih mladih , fletnih deklet pje sej bom že stara mama počas, dvakrat grem spat pa sm tam tak je toto, če se prezgodaj začneš razmnoževat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 lia Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 Lia, spregledala sem te.Vse tanar tabulš. SkorpioGr.... teb tud najboljše vse........ Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 hvala dušice tak je že mimo, pa še manj je bolelo ko takrat ko sem bila trideset, takrat se mi je pa čist svet podrl, se mi j e zdelo da je kr za umret Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 Lia Škorpija vse naj naj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2008 Prijavi Deli 22. november 2008 z mal zamude sg, lučkica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 pa to ne morš verjet....je že mesec na okoli.....in na vrsti so strelčki....... nataly.....pišuka, kaj naj zaželim nekomu, ki ma srce in glavo na svojem mestu....mej se max fajn....... .... xpresentx ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 strelčevski čas na sporedu nataly Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.