Helena 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Pavzica je mimo, danes je nov dan in naj se zahvalim še vsem vam,ki se vam nisem uspela na moj dan.... Hvala Tebi prijatelj in Annette, pa vili vetra iz in Astri, ki Čestitke je "pogruntala" Vesela sem, da tudi angelčekz imenom SmartyMaja mi je zaželel vse lepo ... Tudi tebi Aliana naj nakoncu se zahvalim še,z veseljem v nove zmage pojdem še... Saj Lunin piknik za Savo v maju zgodil bo se... Takrat tudi topleje sijalo bo že HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 17. april 2003 Prijavi Deli 17. april 2003 Helenca, malo pozno pa iz srca ti voščim za rojstni dan s tole La Fontainovo mislijo: Velikokrat srečamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. april 2003 Prijavi Deli 17. april 2003 Helenca, malo pozno pa iz srca ti voščim za rojstni dan s tole La Fontainovo mislijo: Velikokrat srečamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili Hvala, ker si me naučil, dve pomembni stvari: da lahko v mojem srcu sonce sije tudi če zunaj dežuje :flower: da je vsako novo jutro kot pomladni zvonček,ki naznanja najlepši dan v življenju. Hvala iz srca za iskrene želje Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Emilija čestitam za obletnico poroke! tako je lepo prebrati, da je v tvojem zakonu še zmeraj prisotna radost in toplina medsebojne ljubezni - kar za vzgled si mi! da se mckn pohvalim-bova imela 1.maja z možem 11 let odkar sva se spoznala, ko me je prvič nagovoril: "Greš plesat?" in seveda odgovor je bil: Ja Emilija vsaka cvetka posebaj cveti danes za vaju! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Emilija, tudi jaz ti ob tem jubileju želim vse najboljše, tebi, tvojemu možu in vsej družini. Da bi še mnogo let v zadovoljstvu praznovali to obletnico. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Emilija, iskrene čestitke tudi od mene Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Emilija Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Emilija - pridruzujem se cestitkam in vama zelim iz srca vse najlepse! Zelo lepo je videti, ko je ljubezen prava in trdna in takole traja, s tem odnosom (in ker ga tudi podas na forumu) pa tudi vsem ostalim, ki sodelujejo ali samo spremljajo, dajes spodbudo...Na zdravje! Na ljubezen in na prijateljstvo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Opazila sem, da danes praznuje tudi Vedezevalec - rojstni dan.Vse najboljše, Vedezevalec, pa ceprav se (se) ne poznamo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Vedeževalec Veliko dobrih napovedi, veliko radosti v Tvojem novem letu Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 vedezhevalec.... vse tist, kar ti drugim zhelish(previdno...hehe) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Opazila sem, da danes praznuje tudi Vedezevalec - rojstni dan. Tudi z moje strani vse lepo v "novem" letu. Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Danes praznuje Majda - mamca mojega ljubljenega 56. rojstni dan! Majdka, vse najboljše želim! Helenčika Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Vedeževalec, veliko smeha in užitkov in vse najnaj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Marsa! Čestitam ti saj bo tvoja 3 objava od sedaj dalje 4.000. po vrsti. Želim ti le, da bi bila mogoče malo bolj ženstvena,z oblinami na pravem mestu kot je ribica na tej prekrasni sliki,ki mi jo je lani poklonila ena tvoja soimenjakinja. Pa še venero ima v biku Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Marsa in Mitja! Čestitke za tretji rojstni dan tegale vajinega otročička! Občudujem vajino voljo in strast in predanost in pogum! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 O, Madonca! Helena - oprosti, vendar kaj pa tudi uide mojemu budnemu ocesu (4000 objava pa je padla danes). Hvala za 'vnaprejsnje cestitanje'! Mateja - najlepsa hvala tudi tebi! Tudi ti si med tistimi najbolj dobronamernimi, ki nikdar ne manjkajo, ko je treba kaksno lepo zeljo zazeleti, vedno z dobrimi mislimi in nameni... Nekako se itak ve, da ne padam na laskanje, vendar iskrene cestitke in pozitivne zelje jasno vedno godijo. In jaz sem tako hvalezna, da so iskrene, kadar so iskrene, in jaz ze vem, ko so. Tole nama pomeni... Itak pa so najboljsi tisti projekti, kjer so prav vsi zadovoljni. V bistvu sva pocascena, da sem hodite tako kul folk in vesela in hvalezna, ko ste pripravljeni posredovati svoje izkusnje in se stapljati s tole energijo.Pa lepo mi je, ko vidim, da je toliko iskrenih in dobronamernih ljudi (*zelo velikokrat sem bila delezna zavistnih energij, kar me je zalostilo, ne pa tudi presenecalo, zato mi, ce mi nekdo privosci dobro, toliko vec pomeni). Skratka - vsakdo je rad pohvaljen in vsakdo rad vidi, da njegovo predano delo naleti na pozitiven odziv. HVALA vsem - tudi tistim, ki lepe zelje posredujete samo v mislih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Vsem lepa hvala za prisrčne čestitke in lepe slikice. Prav rada bi tudi sama katero priložila, pa ne znam to narediti. Vsekakor se moram naučiti kako dodati slikico. LP Emilija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Skratka - vsakdo je rad pohvaljen in vsakdo rad vidi, da njegovo predano delo naleti na pozitiven odziv. Tako se govori! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 LUNIN NET! VSE NAJ... NAJ... ZA TVOJ 3. ROJSTNI DAN! MARSA IN MITJA, BRAVO!!! Malo z zamudo... Sem šele danes prišla s prvomajskega dopusta in opazila obvestilo, da je Lunin net praznoval - pa nisem mogla postnit čestitke v temo z obvestilom ( ), zato sem ga tukaj! Le tako naprej, "MM"! Cenim delo, narejeno s srcem! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Tamara - najlepsa hvala za iskrene cestitke. Zamuda? Ko pa imamo tako nerodno rojstni dan ravno med prazniki.. Nikoli ni prepozno - ne za oddat lepe misli, kot tudi ne za sprejeti jih.Vedno godijo, sploh, ce je to edino 'gorivo'... (*cudno, da se tam ni dalo postnit - sem chekirala, pa vse normalno deluje)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 HVALA vsem - tudi tistim, ki lepe zelje posredujete samo v mislih. Pa naj ne bo le v mislih, tudi od mene VSE NAJBOLJŠE (čeprav sploh ne vem, kako je lahko še boljše )!!1 Se pa res ne da pisat v obvestila, je tudi meni napisalo, da nimam pooblastil... :xx!: Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Strelka - HVALA ti. (*hmm, cudno cudno... zakaj se le ne bi dalo tam postati... mene je ocitno spustil skozi zaradi statusa (admin) - pa tako sploh nisem mogla opazit, da se kaj ne da...Neverjetno. ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 marsa + mitja eno velko tortov obliki LUNE ma vaj ....(pa she kero) rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 LN, Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.