Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Mašinca, veliko žuranja in lepih trenutkov! :flower: :^: xpartyx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Saj res!

CESTITKICE moji dragi necakinji Ursi, ki je zdajle ta trenutek zelo dalec, v Afriki, mislim da v Capetownu.

Vse naj, Ursa, za tvoj (kateri ze?) rojstni dan, se naprej bodi tako aktivna in pridna in dbest se imej!! :kiss: :kiss: :kiss: :detelca: :detelca: :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne vem, ne vem, Boris - grem na Gorenjsko... Ampak tehle par ali koliko... pa zvecer morda naskljocam. x:)x

Thanx, Boris, lepo od tebe, ja, tamala je kul, pridna in podjetna, pa zrela zelo, pa dinamicna in duhovita, tipicna riba/dvojcek... Vendar zelo zanesljiva. Tu pa je tipicna Kaca (jaz pri njih najbolj opazim to - da je zanesljiv, tocen).

Posoja in vraca cash. x:Xx x:)x Ima brata invalida, obozuje jo. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thanx!!!

No, zdaj sem pa 'cez'. Isto, bolj ali manj, a ne...

Ampak - nekaksna zanimivost.

1. marca, torej v ponedeljek, bo forum praznoval drugi rojstni dan.

In jaz imam torej nekako v tocno dveh letih tocno 10 jurjev objav.

Nekako, se 'poklapa'...

Se dobro, da ste, kajti bi morala biti pa zares zblojena, da bi sama s sabo stepnila tisoce objav, kar takole, takorekoc v prazno...

Torej - se dobro, da imam komu lapat. V bistvu... Ce drugi kot vzamemo... x;)x x:Xx x8Dx :palec:

Glih na Ursin rojstni dan (me klice vcasih nazaj -ko sva se pogovarjali ful casa ze- ej, sam klicem te, da ti povem, da sva tocno 13:13 minut govorili). x:Xx x;)x :palec:

Picasso

Marsa, čestitke ob 2 obletnici rojstva Luninega foruma! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...