mushi 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mašinca vse naj naj ob tvojem rojstnem dnevu... velik lbezni, zdravja, pol pa tako ostalo sledi! Pa lepo praznuj! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 shinca mashinca evo ti pohn kosh -ou od -ka 666 zlodejchkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mašinca vse tanartaboljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mašinca - vse naj boljše , kar streljaj še naprej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Masinca cudovit dan ti zelim! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mašinca, veliko žuranja in lepih trenutkov! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mašinca vse najboljše še od mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 fino si to skp zložila, smarty, mi je všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Hvala Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Mašinca, naj bo vsak dan tvoj najljubši dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 za Mašinco,.....ratatatatatatatata Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Saj res! CESTITKICE moji dragi necakinji Ursi, ki je zdajle ta trenutek zelo dalec, v Afriki, mislim da v Capetownu.Vse naj, Ursa, za tvoj (kateri ze?) rojstni dan, se naprej bodi tako aktivna in pridna in dbest se imej!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Seveda čestitke tvoji nečakinji, če je ribica je že kul.....pa tudi tebi čestitke za 10 jurjev tule na forumu, ker jih boš sigurno popoldan dosegla, no tedaj pa mene ne bo tule med vami......Ok, ČESTITKE za 10.000 klik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Ne vem, ne vem, Boris - grem na Gorenjsko... Ampak tehle par ali koliko... pa zvecer morda naskljocam. Thanx, Boris, lepo od tebe, ja, tamala je kul, pridna in podjetna, pa zrela zelo, pa dinamicna in duhovita, tipicna riba/dvojcek... Vendar zelo zanesljiva. Tu pa je tipicna Kaca (jaz pri njih najbolj opazim to - da je zanesljiv, tocen).Posoja in vraca cash. Ima brata invalida, obozuje jo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Jaz ti tudi čestitam, ker tudi jaz ne bom vidla neposrednega prenosa xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Evo neposredni prenos pri Marsi, saj vidim samo devetke, še enega pa bo jubilej.....Na Zdravje......čestitke ob 10.000 kliku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Thanx!!!No, zdaj sem pa 'cez'. Isto, bolj ali manj, a ne... Ampak - nekaksna zanimivost.1. marca, torej v ponedeljek, bo forum praznoval drugi rojstni dan.In jaz imam torej nekako v tocno dveh letih tocno 10 jurjev objav.Nekako, se 'poklapa'... Se dobro, da ste, kajti bi morala biti pa zares zblojena, da bi sama s sabo stepnila tisoce objav, kar takole, takorekoc v prazno...Torej - se dobro, da imam komu lapat. V bistvu... Ce drugi kot vzamemo... Glih na Ursin rojstni dan (me klice vcasih nazaj -ko sva se pogovarjali ful casa ze- ej, sam klicem te, da ti povem, da sva tocno 13:13 minut govorili). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Marsa, čestitam, jaz pa imam na svojem forumu v dveh mesecih le 7000 obiskov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Marsa, čestitke ob 2 obletnici rojstva Luninega foruma! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Marsa....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Marsa Vse najboljšejše za 2.rojstni dan Luninega foruma,pa za tvojo desettisočko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 za 2 obletnico. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Iiiii, naš LNF ima rojstni dan Čestitkke Marsi & Mitju in vsem lunatkom Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.