Marsa 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Thanx vsem! Ampak saj se ni - r.d.V ponedeljek bo (LNF se je uradno 'rodil' 1. 3. 2002). Ampak ja, dve leti in tole imamo zdaj tukaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Marsa, ta tvoj Mitja, kakšno LN ime pa ima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Mislis nick na forumu?Admin in Mitja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Hvala, bom pogledal, če sem se z njima kaj prepiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 On nima casa za sodelovanje na forumu, dela za kakih 7 ljudi in ima prav toliko dela in projektov in vsega - 15 ur dnevno sedi za racunalnikom, za nase cveketanje na forumu nima casa.Odgovarja kvecjemu kaj tehnicnega, pa se to ga ponavadi jaz vprasam in potem kar jaz komentiram.Tako da - od urednistva se bodes samo z mano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 A on ti je oblikoval takega LN lepotca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Ja, vse, kar vidis, je najino avtorsko delo, Mitja ima cez v glavnem oblikovanje in programiranje, tehnicne zadeve LN in tudi vsebinski del, jaz pa skrbim za texte, vsebinski in tekoci del in za ilustracije (imam cez podportale, kot je forum, novice, lunca itd.).Vse ikone (ki so pac v moznostih LNF in LNCh, nekateri imajo svoje ali od drugod) in vse kar je risb, je moje delo, z izjemo se mi zdi ene, ki jo nudimo (sicer je to Ayina ikonica). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Še enkrat čestitke obema, res mi je vajin LN tako oblikovno kot tehnično najbolj všeč, pa sem jih mnogo pregledal. Seveda tudi vsebinsko, da se pa sam ne znam najbolje vklopiti, je pa moj problem in ne vajin.Se mi pa zdi, da se počasi prilagajam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 EEEEEEEJJJJJJJJJ.......M A R S A.................... za 10 000 blablajeu RD pa jutr 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 RD pa jutr Jutri? A ni pojutrišnjem? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Še jaz! LNF ju za drugi rojstni dan VSE NAJBOLJŠE - naj ostane zdrav in pozitiven! Marsa - 10000 SVAKA ČAST - Iskrene čestitke..... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Vsem "Smolčkom" - rojenim na današnji dan: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Beli Mag, Prvi, obema veliiiiiiiko srece in uspeha!!!!! http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_poze.gif xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Marsa, za LN, pa 10.000 (skoraj bi pozabila eno nulo ) tvoj dan D pa tudi prihaja..si že kaj ? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Cestitke LNF!!!!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Vse najboljše LNF Marsi ob 10.000 še eno magično pero za še veliko dobrih postov. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Vse najboljše LNF ob rojstnem dnevu x!x Obenem pa tudi vse najboljše Beli Mag in Prvi, ki praznujeta danes x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Evo sem čakala 1. marec - čestitke za vajino delo Marsa in Mitja Vsem ki danes praznujete VSE NAJBOLJŠE... naj bo tole eden lepših dnevov v vašem življenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Vse najboljše Beli mag Prvi,vse najnaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Lunin forum! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Iiiii, naš LNF ima rojstni dan Čestitkke Marsi & Mitju in vsem lunatkom Dragi Lunin net! Želim ti veliko zabave, smeha, dobrih postov, prijetnega občutka, da pomagaš, razveseljuješ in razsvetljuješ veliko ljudi in veliko donacij Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Dragi naš Lunin net...... Vse najboljše Prvi in Beli mag ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 VSE NAJBOLJSE LN Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 LNF ŠE NA MNOGA VESELA KLEPETAVA LETA ! happy birthday to you! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.