Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Zivjo vsi in hvala za cestitke v imenu Foruma! xsrcx

Seveda pa tudi od naju - vse najboljse, LNF!!! xsrcx xsrcx xsrcx

p.s. - LNF ima danes dve leti, LN bo imel 1. maja stiri. x;)x

Vse naj naj pa tudi Piciko in Lili (nasi ex muckici, ki sta danes prav tako stari dve leti)!! :2src:

Vse najboljse pa seveda tudi nasima dvema slavljencema tule na forumu - Belemu Magu in Prvemu! :flower: :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Še enkrat vse naj naj Luninemu forumu xwizardx :hapyb: in pa seveda tudi dvema slavljencema, ki praznujeta Beli mag im Prvi :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Tudi jaz čestitam našemu LNFju, še posebej pa Marsi in Mitji za ves vložen trud in za vso to pozitivno energijo, ki širita na vse nas....

:wub: xwizardx xokx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hvala vsem za cestitke, se posebej sem odprla temo R.D. LNF - pa ne zato, da bi hotela v tolikih temah cestitke, pac pa za arhiv in info. :)

Spomnila pa sem se, da morda tudi Coccinnelle danes praznuje - kakorkoli ze, danes ali kateri drug dan - Vse najboljse tudi tebi, Coccinnele! x:Xx xcivx :vio:

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe, thanx vsem, se posebej pa Tamari, ki se je spomnila tudi na Piciko in lily... x:Xx x:Xx :2src: :palec:

Thanx tudi za cestitke v drugih temah! x:Xx :vio:

Cocinele? Danes ga imas torej (sem mislila, da si nekje -morda v temi petek 13.- napisala, da imas eno cifro manj, sicer pa podobne - ali nekaj takega, pa sem potem sklepala, da je datum 1.3.).

No, dvakrat ni preveckrat - vse najboljse in vse dbest ob tvojem prazniku, cimvec zurov in vsega tanajboljsega!! xmusicx

Picasso

Coccinelle, lepo praznovanje ti želim! :flower: :hapyb:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...