aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 sam she na vrazhichka si pozabla....namenoma? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 o Janjak in Akutek, čestitke.... čvekca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Čestitke vsem ribicam,še posebej pa ribakom tudi od mene Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nymphea lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nymphea! želim ti veliko ljubezni in medsebojnega razumevanja! Še naprej ostani tako cool dekle kot si! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Še ena ribica torej, hm....lepo...vse najboljše Nymphea za tvoj rojstni dan, to pa zna biti prelomnica, ker ti pride ravno na dan polne lune, ni kaj....UŽIVAJ ŽIVLJENJE.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nymphea......... naj se ti uresničijo vse srčne želje Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 O, Nimphea! Lepo praznuj danes in praznovanje in veselje in sreco ti zelim skozi vse leto! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nymphea vse tanartabljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nymphea...........................happy b-day ----------- za vse 8000, 5000, 3000, 1000......................objave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nymphea,vse najboljše in veliko uspehov v življenju Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 nymphea ....vse...najnaj 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Vsem deklicam, puncam, gospodičnam, damam, mamicam, babicam, nasploh ženskam ob jutrišnjem 8, marcu želim vse najboljše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Borism Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 O, Boris - hvala (tulipani x!x ) In Nymphea... vse najboljše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Tulipani; in KAKŠNI...prav žarijo v svoji rumenosti... BorisM...šarmer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 THanx, Boris - jemljem pa zelo osebno. To je pa prav zares moj dan, ki ga NIKOLI jasno ne bom pozabila...Dobila sem na ta dan najlepse darilo na svetu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ooo, a sem taprva, ki bom čestitala Timu za rojstni dan ... dragi Tim, lepo praznuj in vse najboljše ti želim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Tim, najlepše želje še od mene!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Borism Marsa in Tim Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Za obiskovalke tega foruma: http://www71.123greetings.com/card/03/08/0...8063333943.html Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Vse najboljše ob novem dnevu vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Vsem lnf-bejbam....... in ....ter buldožerski ....žene su ženstvene, žene so ukras prirode Tim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Tim vse naj naj ob tvojem rojstnem dnevu in tudi drugače! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 buldožerski ....žene su ženstvene, žene so ukras prirode Tim To mi deli Buldožer Timu vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.