borism 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 A Tim ima danes rojstni dan, točno, saj je mamica omenila....[ TIM, vse najboljše ob tvojem dnevu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Ful thanx vsem!! Zdajle sem dam prisla - zjutraj pa Tima semle poklicala, preden sva sla od doma, in mu pokazala tole temo...je bil totalno presenecen, kar malo ganjen (ko je bilo par cestitk ze)... Skratka - ful lepo... In ko je zagledal, je 'dahnil' Hvala... kar nerodno je njemu (tako kot meni), ko so kaksne tele vize...Mitja je vse dvorisce skidal, celo zjutraj je sel pred nama ven, da se bova samo usedla v avto in se odpeljala... Ko sem rekla, ah, kje, kaj ces zdaj se ti lazit, bom ze sama, je rekel, ah, bom, ko je glih dan zena. Timu sem ze zjutraj s hripavim glasom zapela Happy birthday.Zdaj pa akcija. Aja - cestitke vsem puncam za 8. marec tudi od naju s Timom (in od Mitje, sevedke). Posebej pa se zahvaljujem se Borisu za pozornost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 Tim... Ja, vem kako jim je fino...sem tut jaz Sari pokazala čestitke...pa ji je blo mal nerodno...ampak je bla fuuul vesela... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 jaz pa moram nujno pohvalit našega predsednika uprave...Čisto vsak 8. marec, vsem gospodičnam, gospem prinse tulipan... in to osebno, v košarico si jih naloži...in jih nosi okoli...to že vsa 4 leta odkar tu delam...Res se mi to zdi lepo...posebaj ker smo dost velika firma in taka pozornost nam še veliko več pomeni, ker se vsak dan ne uspemo z vsemi pomenit... Super Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Vsem se lepo zahvaljujem za čestitke. Ta roj. dan je bil najboljši,pa še polna luna!!!!! Obenem pa voščim vsem ribicam vse nnnajjj, naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Veliko srečnih trenutkov in vsaki podarjam velikkkkk šopek rožic, ob dnevu žena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Timu in mamici vse najboljše! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Nymphea , Tim, želim ti en prekrasen rojstni dan, sicer pa dosti navihanih, iskrivih, nagajivih in lepih trenutkov . Marsa, tebi pa želim še naprej tako enormno količino energije, zagnanosti, entuziazma.... Ostani kakršna si Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Za vsako en oplojen cvetek xrosex http://www.szkbanka.si/images/cvetx.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Ej, res hvala vsem. Janja, pocakaj malo, ustav konje, pol ti bo pa zmanjkalo komplimentov in lepih besed, ko bo 'treba'... ;>)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ....aja......šele zdaj vidu ......nymphea......lokvanj-čica ...... in Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Čestitke vsem skupaj, za tale podvig danes zjutraj... Najvec obiskovalcev naenkrat (129)je bilo na Forumu 8. Mar 2004 ob 08:33..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 SO PA RES FLETNE, MENDA SO UPOŠTEVANE VSE BARVE, RASE IN VERSKE SKUPNOSTI....SAJ JE PRAV, DANES KAR PRAZNUJTE, MENDA SE BO KATERI V SREDO SPOMNIL NAS 40 MUČENIKOV. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Tim Tami ti sporoča tole - ful uživaj v dnevu, veliko daril ti želim in žura... No jaz se pa pridružujem čestitki... za oba mamico in zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Tim, se od mene vse najboljse!!!! .............sej ves, ribce smo tanartabulse...!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 EEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ, vsem najlepsa hvala! Tim se bo sicer ze sam zahvalil, samo zdaj glih nima casa, ker je za r.d. dobil novo igrico za gameboya in tamle svirka ze vse popoldne s tistimle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Danes je pa res lep dan, zato ga razdelim na vse, ki ga hočejo uživat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 mal pozno pa vseen...TIM VSE NAJ OD -a... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Tim Vse najlepše za Tvoj dan, da bi se imel lepo v šoli, s prijatelji in doma,in da bi ti šlo vse gladko po tvojih željah in načrtih! Vse najboljše Happy birthday to you, happy birthday dear Tim! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 z zamudo, a vseeno od srca želim ob 8.marcuVse najlepše vsem ženskamin upam, da vas je kdo takole pričakal in voščil... hvala Borism, da si mi to slikico uredil! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Super Stankaaa, uspelo torej....ampak oprosti mi, ker jaz sem tudi pričakoval danes čestitko ...lep dan Stankaaa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Vsem moškim, fantom želim, da bi današnji dan preživeli kar se da lepo in seveda v vaši najljubši družbi. Vse naj-naj ob dnevu 40-ih mučenikov. Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hvala Sončk, ti si pa res super, vsaj nekdo, da se nas spomni , čeprav se ne smilim sam sebi, še enkrat HVALA, saj sedaj bo še katera druga menda upala čestitati , tebi pa lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 U Borism saj res... Vse naj tudi vam, da bi vas čim manj "mučile" in čimbolj radostilevse lepo, saj vendar veš, da brez vas - moških ne gre...saj smo vendar ljudje bitja, ki iščemo drugo polovico! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Kako naj okol razglašam...da sem še mladenka... ...če pa ima moj Jan danes 17 let... Jan... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.