contesa 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa, lepo praznuj in bodi še naprej tako cool! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 MARSA, VSE NAJBOLJŠE TUDI OD MENE, VELIKO JASNIH POTI, GLOBOKIH DOŽIVETIJ IN BREZSKRBNIH POPOTOVANJ V TEM LAJFU ŠE NAPREJ IN HVALA, KER SI Z NAMI OZ. SMO LAHKO S TABO!!! RAKICA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 VsE nAjBoLjŠe! Citiraj Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 NAJLEPSA HVALA VSEM! To pa je bil filing, zdajle pogledat v cestitke! Ze itak sem dobre, zdaj sem pa se bolj. Bila sem pa prav ganjena, kako lepo ste napisali, celo pesmice sem dobila, fotke, muckice...... Dober filing blazno! Vsem, ki vas caka tale prehod - nic bat, ful dobro je, niti PICEK mi ni bilo kaj grozno, hudo, ces, ni vec 30 in to... ejj, niti malo! Sami dobri obcutki.Tudi jaz zelim vsem vam prijeten tale dan, 'moj' 13. marec! Ful dobre sem. HVALA tudi za cestitke na OS in mail. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa vse tanartaboljše za okroglo xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa Vse najboljše,pa lepo praznuj.Hvala ti za Lunin net in za naš forumček.Ostani tako cool še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 M A R S A........... vse naaaaaaaaaaaj...... 666 -ou....ampak sam na lichke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa, vse najboljše! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa, čestitke tudi iz moje strani Želim ti, da se ti izpolnijo vse tiste želje, ki so še skrite tam nekje v tvojem . Lepo praznuj C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa! Tudi ti si prišla za menoj. Se je ful dobr, boš vidla! Ponovno oživiš! Življenje kar naenkrat postane še lepše, zanimivejše WELCOME TO THE CLUB!!!! HAPPY BIRTHDAY! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Dons je pa D-dan, ane? pa ! To mi deli (lunin net ) še dooolga leta in tako naprej... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa Hvala ti za to kar si, kar počneš z veseljem in radostjo.Želim ti Da te tvoje življenje še naprej pelje po poti spoznanja in sreče s čim manj bolečine. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa, vse naj............. Še trikrat toliko srečnih let ti želim, potem bo pa že "cajt"........ No, ampak to še ne bo tako kmalu! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa,vse najlepše in še naprej toliko energije in volje in srčnosti in ... vsega ... Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa, se sploh zavedaš, da si vstopila v najlepša ženska leta, ki bodo trajala, trajala, trajala v neskončnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 VSE NAJ,VELIKO ZDRAVJA IN DA BOŠ ŠE TAKO PRIDNA NA LN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa Naj se ti izpolnijo vse srčne želje xrosex Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Marsa Ali si si privoščila pravo praznovanje. Prav je tako! Uživaj! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Najlepsa hvala vsem! xsrcx Moram priznati, da mi je kar malo nerodno, saj se ne spomnim, da bi ze kdaj dobila toliko cestitk.Pa tudi tako lepih, iskrenih, izvirnih.Nobene ne bom posebej izpostavljala, ker mi je cisto vsaka ljuba. Vem, da so iskrene in zato mi je se bolj prijetno jih dobiti. Nekateri ste mi cestitali sem, pa se na mail ali os ali prek sms-a (slednjim se sploh nisem mogla se zahvaliti iz objektivnih razlogov... :o|o: ).Hvala! Vojko - ni bilo sile z zuriranjem, pravzaprav sploh nisem zurala (nisem sla v lajf zvecer)... Ni se mi dalo planirati in sem hotela enkrat imeti kot mi pase, brez kaksnih obveznosti in vsega.Dan sem prezivela dbest. Se mi je zdelo nekako simbolicno, kot nov start, poleg okroglega se tale stirica... In mi je uspelo se imeti zelo fino. Bila sem s tistimi, ki jih imam najraje (razen da nisem bila tule, saj imam vas tudi 'najraje'), pocela sem stvari, ki jih rada pocnem, jedla hrano, ki jo imam rada... itd.To je bil cisto moj dan.Ono - urnebesno zuriranje pa se pride. Se enkrat najlepsa hvala vsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2004 Nekateri so pisali čestitke dan prej...jaz pa pač mal kasneje... Torej, Marsa, welcome to the club...(40 i kusur... ) In preprosto...hvala, da si... ...in seveda čestitke, da pomagaš ohranjati glas ...da so 40-letnice...prave babe... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Thanx, Astra! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Oooooo Marsika ......vse najlepše, in od mick-enga..............................zamudnika ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Marsa, vse najboljse in najlepse, vse kar si sama najbolj zelis!!!! xrosex Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Hvala, hvala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Marsa ... če pogosto in veliko deliš z drugimi ..., če se tega tudi zavedaš, da je vsaj en človek zaradi tebe lažje živel – to pomeni, da ti je uspelo , da si na pravi poti , katere se drži še naprej in nikoli ne dovoli, da bi te kdo spreminjal x!x x!x ....Še enkrat čestitke Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.