Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

O Modrec! :vio: x:Xx Tebe pa ze dolgo nisem videla! To je pa zelo lepo, da si se spomnil name in prisel voscit v cestitke.

Hvala ti! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Socrates in Alex :hapyb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Thanx, Solea in Nataly - za lepe stvari ni nikoli prepozno, cestitke vedno rad dobis. x:Xx :vio: xcivx

Alex in Sokrat - vse najboljse in cimvec vsega lepega in prijetnega!!! x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Živjo vsem in hvala za čestitke. :wub:

Ja, ja sej vem ful pozn. :rolleyes: Tole je moj prvi komentar po ene dveh mescih. Res nism mela velik cajta in sm dons čist slučajno naletela na to temo in sm si mislnla, sej mogoče se je pa kdo tut name spomnu. IN SM KR :eek: !!!

Glede na to, da še kr neki časa verjetno ne bom več tok redno tuki na forumu, bi rada tut vsem vam zaželela, da bi se vam izpolnile vse skrite želje, da bi bili vsi vaši dnevi polni sreče, smeha in ljubezni,... :hapyb: VSEM (Moja babica je rekla, da to vedno velja za 6 mescov nazaj in pol leta naprej x;)x )

Lep pozdrav in dobre želje vsem, ki si jih želite. :detelca: xrainbowx :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Tkole... da ne bo kdo izvzet ... x:Dx

vsem ribicam in ribonom, ki v teh dneh praznujete, zelim samo eno: BODITE ZDRAVI! :palec:

Le zdravi ste sposobni uresniciti svoje cilje in udejanjiti svoje zelje. Srecno.

:hapyb: xcheersx xbendx

Dragi Borism čisto čisto čisto taprvi si me že zjutraj po mobiju razveselil x:Xx

Hvala za tvojo pozornost, prijaznost, toplino

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

OOOOOOOo.........

Marsa!!!!!!!

Vse najboljše za rojstni dan, čeprav je že mimo, pa da vse laufa, kar ti največ pomeni. Upam, da si ga lepo preživela in je bil dober žur.

:detelca: xloveyx xgoldfishx xcrossfingx xrainbowx

Stanka!

Vse najnaj in eno vlko xcakex, upam, da jo bo mož spekel.. x:)x al pa sej naročil...

Pa vse lepo tudi :party: xloveyx xgoldfishx !!!!!!!!

Obema pa :hapyb: :hapyb: pa da se vama xhypnox od sreče!!!!!

Mushi

O, Stankaa - nasa pesniska ribica ima r.d. danes al kaj!!!

Vse najboljse, Stanka, da b' bla se naprej taka prijazna in pozitivna! :flower: :flower: :flower:

Thanx Mushi. :2src:

Picasso

Ooo lepooo!

hvala mushi, bom vesela, če bo vsaj res prej doma, tak kot je rekel, da bi on torto spekel, mislim, da še leta ne bom doživela, če sploh... x:Dx mi pa navadno rožice pošlje x:Ix

Marsa hvala, se trudim, da bi pozitivnost širila čez in čez xsrcx

a ni lepo, ko nas je danes zjutraj pozdravilo zlato Sončece, veš, sama ne morem mimo tega in potem se res prelije vso navdušenje v stih in zahvalo... mimo mavric, ne Helena... :palec:

Helena hvala, ti veš, da imam rada tako romantiko in čarobnost Sonca, kot si mi jo podarila s to sliko x^x Hvala, zlata si!

Mateja Hvalaaaaa

x:Xx Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...