ribica Katja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ojojojoj....kok ribic sem zamudila...... upam da se velja vsem..... xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa,vse naj naj Ne vem, če sem že srečala človeka, s tako dobrim srcem in dobrimi namerami. Tvoja prijaznost in ustrežljivost, pa iskren nagajiv nasmeh in vse tisto veselje, ki ga prenašaš na vse nas. Vesela sem, da sem te spoznala. Tebi pa želim ljubezen in srečo v domu, veliko veselja z astrologijo in uspešno in zadovoljujočo poklicno pot. Pa še vse tisto, kar si želiš sama, pa jaz zo to, ne vem. In kot vedno ti želim vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa, nasmejani sonček,vse najlepše in lepo praznuj. Rika Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mihela, čist si me...ganjena sem...Hvala Restud jaz sem vesela, da sem te spoznala in da nas učiš in da si ustvarila tako skupino na tečajih, da se sprejemamo med sabo take kot smo in ko se srečamo, da je vedno en širok nasmeh Rika tud ti si posebno Sonce, tud ti žariš, fajn te je bilo spoznat joj kakšen dan Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 stankaaa!zelim ti, da bi ostala tako senzibilna, romanticna in nezna, da bi te ta tvoja cutnost vedno popeljala k sreci in veselju! zelim ti, da bi bila cim bolj trdna in stabilna v svoji obcutljivosti! cim vec veselja in ljubezni! srecno!leap.s.in hvala, ker si mi *pomagala*, da sem na forumu! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 joj ribica Katja,hvala in tud jaz zamujam...Vse najboljše za nazaj, zdaj vidim, da si že praznovala!! Naj se ti piše eno super leto! ALEX vse naj naj naj, veliko uspešnih zdravljenj in vse luštno in veselo v familiji! Socrates Vse najboljše veliko veselja Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 x!x Eni ste pa res kul, tudi ce niste veliko gor, redko izpustite priloznost, da voscite, res zelo lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Lea spomnim se te, da si prišla, ko sem bila lani v krizi ravno tak čas...ampak sem se naučila, ko smo tak na tleh lahko gre še samo navzgor in mislim, da je celo lansko leto bila največja lekcija to,da sem začela ravnati s svojo občutljivostjo bolj stabilnotako kot si rekla Hvala še enx za takrat in za današnjo čestitko Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Sstanka in .............in res si zelo posebna s svojo senzibilnostjo...... Pa veliko in ..ti želim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 u Mick, en specialen v zahvalo Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 stankaaaaaaaaaaaa!dbest dan si si zbrala za rojstni! cim lepse se imej in bomo mislili nate tudi tisti, ki te ne poznamo! happy st. Patrick's day! happy sstanka day! 1 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa, tale forum krasiš s svojimi posebnimi posti, ki dajo slutiti tudi nam, ki te samo takole na daljavo "poznamo", da si nežna in čuteča, vedno prineseš sonček na tale forum. Želim ti, da bi počela v življenju stvari, ki te osrečujejo, zdravja in ljubezni, nam pa želim, da ostaneš še naprej kakršna si. xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 stankaa Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaaa, fajn praznuj, ampak po temlem odzivu, pa ne verjamem, če bo dovolj ena torta za tvoje prijatelje, boljše, pripravi jih več....že dolgo ni bil kdo deležen tolk čestitk, dobro če izpostavim posameznike.....lep dan še enkrat Stankaaa, uživaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa, vse naj, naj ob tvojem prazniku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 tinka hvala, ja Patrikov dan je danes, zakaj to ni praznik in fraj dan? dajmo to iz Irske sem prinest JanjaK hvala dbest bejba tu, tud ti prinašaš dobro voljo in ljubezen do pujčik, verjetno si vegetarijanka, sem ze dosx pomislila... RožicaContesa hvala , legendaAquarius hvala Stankaaa Borism KAR PRIPRAVI SE Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Stanka, se spomniš, kolikokrat so se nama poti prav čudežno prekrižale... ...jaz temu dajem poseben pomen.. Lepo praznuj... ...in čim lepše stvari naj se ti dogajajo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ja, prav res...kdo bi si mislil, ne? in Bogvekje se srečama še na kaki konferenci v Los Angelesu Hvala ti za čestitko in HVALA ZA TO TEMO koliko veselja si prinesla s tem, da si se jo spomnla Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa vse tanartaboljše xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Umetnica hvala in tud tebi vse lepo želim Kak Sonček je zunaj komaj čakam, da grem ven v njegov objemčekStankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 OOO Stanka danes praznuje, vedno pozorna, pozitivna Stanka. Želim ti, da ti življenje vrača, tisto kar sama daješ, vso pozitivo in xrosex Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ej cosma Hvala, hvala, kaj vse človek spozna na rojstni dan,kako te ljudje vidijo...prej sodelavka med voscilom vse na en mah rece,pol bos mi pa pogledala kako zdaj kaj zvezde pravjo Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa, vse naj-naj ob tvojem prazniku. Veliko lepih trenutkov, zvrhan koš zdravlja in nasmeška na ustih... Lepo praznuj, Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 sijaj sijaj sončece oj sonce rumeno... Hvala sončk, tud tebi želim vse super v ljubezni in novi službici in tudi vsak dan... da nam še velikokrat zažariš tukaj s svojimi postki Stankaaa praznovala bom pa tako, da grem s sestrično na predavanje od Mire, baje živi samo od prane, no bom jutri znala več povedat... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Stankaa Dobrodošla v klubu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.