Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Orhideja, Joy in girl :hapyb:

enako seveda tudi Borisu! Boris veliko veliko veliko lepih stvari ti želim, pa da ohraniš svoj pozitivizem pa nas še naprej razveseljuješ z njim in pa vse, ki jih imaš rad in so ti blizu, da ti to vračajo v največji možni meri nazaj!

Vsem vam pa obilo sončka pa tudi takega razpoloženja in da vam je life z :detelca: xgoldfishx xrosex xrainbowx :flower: :flower: xloveyx postlan!

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

O koliko vas je danes, slavljencev! xloveyx

Orhideja xrosex

Boris :detelca:

Joy xmusicx

Dasa :flower:

Vsem stirim iskrene cestitke, naj se vam izpolnejo vse zelje, dobre za vas, Orhideja, da bi bila tako posebna in zlahtna, kakrsen imas nick (in da bi vec postov napisala x;)x), Boris, da bi nas se naprej razveseljeval s svojo posebno energijo tukaj, Joy, da bi vedno bila vesela in Dasa - samo enkrat imas 18 let in zelim ti cimvec srece v lajfu!

xcivx xcivx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

HVALA ŠE ENKRAT VSEM za čestitke, bom kar dejal v imenu vseh, ki danes praznujemo, ker nekateri so bolj sramežljivi inb se ne upajo zahvaliti ali pa sploh objaviti datum rojstva......skratka, še enkrat hvala in me veseli, da je tako kot je, SUPER, uh....menda me ne bo jutri bolela glava, škoda bi bilo, sicer se pa bom soboto in nedeljo zdravil x:Dx x:Ix x:Xx

Joooj jojjj kaj vidim v dnevniku - Borism praznuje - pa me je končno spet prineslo v tole temo, kamor ponavadi sploh ne hodim (sploh na cel podforum :eek: ).... xsrcx

No, rojstnodnevneži, želim vam iz srca lep dan, prav vsak dan, veliko sonca in ljubezni v srčku, iskric v očeh x:Xx

pa še medvedji objem od mini Sončne Vile za vsakega posebej x;)x xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

DRAGI BORISM!

OD SRCA TI ŽELIM VSE NAJ NAJ, DA BOŠ OSTAL TAK KAVALIR, KOT SI IN, DA BOŠ ŠE DOLGO RAZVESELJEVAL LJUDI OKOLI SEBE! xsrcx

ŽELIM TI....VSE, KAR SI SAM NAJBOLJ ŽELIŠ x;)x

VSE NAJBOLJŠE TEBI BORISM IN VSEM, KI DANES PRAZNUJETE!

xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx

C.l.

xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx[/font]

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Dobro jutro prav vsem!

Še enkrat najlepša hvala za lepe želje, pa tudi tistim, ki ste mi čestitali preko"OS", imam povečano zmožnost 100 "OS", ampak se je vse zafilalo, moram sedaj počistiti, preden karkoli nadaljujem. x:Ix x:Xx x:)x

Tule se moram opravičiti Daši, ker nisem takoj vedel, da je ona *girl*, saj nič hudega, je vsaj podvojena čestitka x:Ix :palec:

Moram se pa sedaj zamisliti x:)x , ker večina le želi, da ostanem takšen kot do sedaj, torej je potrebna neka obveza, bom poskušal, obljubiti pa ne morem, da vas potolažim, da sem tudi v realnem življenju isti in da se ne pretvarjam tule.

Tigrica tebi pa vse najboljše ob današnjem rojstnem dnevu... xloveyx xpresentx :hapyb: xrainbowx xokx

Guest sanjalica
ker večina le želi, da ostanem takšen kot do sedaj,

Kaj si pa želi(mo) drugi x?x x?x x?x

Nazaj modre misli? x;)x :vragec: :xx!:

Tigrica...da bi bila velilkokrat x:o)x (navihana).

Upam, da ste lepo praznovali vcerajsnji slavljenjci! x:Xx :vio:

Danes pa praznuje Tigrica.

Vse najboljse in najlepse, Tigrica!! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

HVALA ASTRA ZA TO TEMO koliko veselja si prinesla s tem, da si se jo spomnla  x^x

Stankaaaa

Res je, ravno razmisljam, kako je fino, ko se pretaka in usmerja toliko pozitivne energije.

V bistvu v nekem pogledu skoraj 'terapevtska' tema.... Fino je, dobiti cestitke, fino pa je tudi vosciti, zazeleti dobro, a ne?

res se je tole Astra dbest spomnila, mega, ultra!! x^x x8Dx x:Xx :palec:

Picasso

Tigrica, dobro žuraj ob svojem rojstnem dnevu! :palec: :hapyb: xbendx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Iskrene čestitke Borism, (pozno a iskreno), ki se je do sedaj pokazal kot zelo prijeten sogovornik.

Pa seveda vse naj tudi Tigrici, s katero še nisem imela čast klepetati tu na forumu.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...