tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 lunca pa nada...skupaj: upajoca luna en lep dan obema prizelim!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lunca, vse najboljse, zelim ti se mnogo dbest tranzitov, uzivanja in zura, dobrih dogodkov, pa da bi se dolg po Lunci bluzila med nami! Nada, long time no see! Vse najboljse, lepo praznuj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lunca in Nada xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Emilija, Lunca in Nada vse najlepše! xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lunca in Nada, lepo praznovanje in vse naj naj, vama želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 LUNCA in NADA VSE najboljše ob vajinih rojstnih dnevih... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Lunca in Nada vse najboljšejše za rojstni dan,pa lepo praznujta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Emilija in Nada Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 pismu ej kolk ljudi ma danes rojstni dan, ves vesoljni folk, več al manj, še par minut, pa bom voščil moji bivši, hehe, bo mela točno 20 let no tačas pa tudi Lunci pa Nadi, en lep vse najboljše, pa še mojmu dediju k že par let počiva v miru, ja ja, 2.aprilski ovnčki so mi všeč... dobri ljudje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 emilija, lunca in nada vse tanartaboljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nefertiti, vse najboljše! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 nefertiti vse tanartaboljše xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 NEFERTITI vse najboljše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nefertiti tudi jaz ti želim, da bi se ti izpolnile drobne malenkosti in ti prinesle veselje na lica... vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 JOJ KAKO SEM VESELA VSEH VAŠIH VOŠČIL. VSEM SKUPAJ ŠE ENKRAT HVALA . TUDI JAZ VOŠČIM NADI, EMILIJI IN VSEM, KI ZDAJ PRAZNUJEJO VSE NAJBOLJŠE. VESELA SEM VAŠE DRUŽBE, KER STE VSI SKUPAJ SUPER. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pokowc ima tudi okroglo. Rasturaj še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Oho Pokowc, v tole cifro je bilo pa investiranih ogromno lepih misli in pritiskov na tipke , čestitam !!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pokowc, še iz moje strani ... čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pokowc ..........9000 .....bemu, ti si tud car-ica. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Poko,the best! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mick, čvekica, 7000 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sem ze v Dnevniku, ampak pase itak bolj sem v bistvu: Tudi od mene cestitke Pokowcu, Micku, Tinki in vsem, ki ste v tem casu obrnili okrogle cifre. Le tako naprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ...........pa od mene tudi............ xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Tudi od mene cestitke Pokowcu, Micku, Tinki in vsem, ki ste v tem casu obrnili okrogle cifre. Le tako naprej! Bravo naši! Čestitam Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 pa od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.