borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ....PA TUDI OD MENE ČESTITKE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Thx mujceki Mick zvani "čveka 7000" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vsem ovenčkom, ki so bili, so in bodo v fazi praznovanja: veliko ognja , akcije , spontanosti , ljubezni , malo pa tudi ovnovske muhavosti pa veeeeeeeeeeeeliko zdravja vam želi še ena ovca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Draga Odri!Ne bos verjela, a vseeno povem! Ko sem te prejle videla na forumu med clani, sem pomislila, glej jo, Odri, dbest, pa saj je oven, bogve kdaj ima rojstni dan...Ker pa smo ze cez 00:00 (oz, nismo, a program kako uro ali pol ure prej ze uposteva naslednji dan pri rojstnih dnevih) in sem morala restartat racunalnik, opazim na 1. strani - Odri praznuje danes rojstni dan!! Noro in neverjetno, v bistvu pa tudi ne. ... Zatorej - v cast mi je, da ti lahko prva cestitam! Marskej smo dal ze skoz, anje? In tako ti zelim - vse najboljse, najlepse in najbolj ljubece!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Odri,vse najboljšejše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ODRI vse najboljše za tvoj rojstni dan... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 odri............vse najboljše xrosex xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ISKRENE ČESTITKE ODRI, DA SE TI URESNIČIJO VSE ŽELJE, KI SI JIH ŽELIŠ, LUNCA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ODRI, veliko smeha, ljubezni in veselja ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ojla ! ODRI, te pogrešam še iz časov na klepetalnici in Božota tudi. Vse naj, naj veliko sončka ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>ODRI (33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ODRI... ob najlepši obletnici želim veliko izpopolnjenih sanj in želja...vse dobro in lepo! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 odri, pa še danes vsetanartaboljše xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Draga Marsa ! ! ! ..evo mene ..zopet po dolgem času na chatu..mislim, da je minilo že skoraj 2 leti odkar smo se skupaj smejali, lepo imeli..bili smo res družbica in pol Veš kolikokrat se spommin na vas vse..nate, pa na Afrodito, pa Božota, pa Mili..nesmehnem se in preplavijo me lepi spomini. In zopet sem bom počasi začela vračati tudi "pisno" na forum...sem pe nenehno z vami, berem vas, spremljam vaše debate, pa včasih kar nekako ne najdem besedic, da bi se vključila..obljubim..potrudila se bom, da se vrne stara ODRI..hihihi ..takole Marsa...HVALA za tvoje čestitke ob mojem rojstnem dnevu . ....res je ja OVEN sem (ovca hehehe) in natanko ob 20.15 sem dopolnila tliintlideset let Torej OVEN pa še ŠKORPIJON povrhu... Res si prva, ki mi je čestitala in moram reči da si me prijetno presenetila... Ja res..marskaj smo dali ze skoz...bilo je lepo in zame nepozabno! Pozdrav od ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Odri;čeprav ne poznam tvojih razmišljanj, misli, upanj, sanj in hrepenenj, čeprav ne vem, kdo in kaj si, vem le to...da si vstopila v kristusova leta... Naj ti prinesejo strpnosti, duševnega miru, harmonije ter divjih strasti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ooooo kul.....ste jo le priklical ....Odri Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 SmartyMborism Amislunca contesasstanemajicaumetnica VSEM se najlepše zahvaljujem za čestitke in želje..hvala vam... Želim vam veliko sončka ! ! ! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Vanjaaaaaaaaaaaaaa ..tudi tebi hvala za želje... xrosex res pogrešam naše klepetke, smeh in pozitivno energijo ki smo jo skupaj "ustvarjali"... ..upam, da se bereva... Pozdrav iz Maribora od Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Sanjalica tudi tebi HVALA za želje...hmmm pa res sem v kristusovih letih Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ..ja res je Mick....priklicali ste me....kako lep občutek ..zdaj pa letim spat... Nočko vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 z eno mičkeno zamudo, a od ---> Odri, xrosex VSE NAJBOLJŠE xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Odri vse naj, lepo praznuj in pozdravi mi Maribor! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Draga HElena jutri praznuješ rojstni dan,ker me jutri ni na netu, ti že danes od zaželim Vse najboljše da se ti izpolnijo vse želje in željice! xrosex Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Helena (34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Heeelllllllllleeeeenca ....vse najboljše zate ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.