Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Odri, uživajčkaj super leta :hapyb:

Helena, veliko vsega dobrega xrosex xwizardx

:hapyb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Helena, vse naj, naj ob tvojem prazniku! :flower: :hapyb:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Helena!!

Vse najboljse za rojstni dan, se parkrat toliko zdravih in zadovoljnih let, ljubezni, veselja in srece!

Najbrz nisi v LJ, ampak doma ze praznujes z druzino oz. svojimi dragimi (in bos sele v torek tole videla); lepo praznuj in bodi dobre volje danes in vse leto in vedno! xwizardx

xrosex xrosex xrosex

Danes ima 1. rojstni dan tudi Tara, Timova sestricna. :vio: Cestitkice tudi njej! :2src:

*

Odri, me zelo veseli, ko si odkrila Cestitke in opazila svoje! :vio:

Veseli me tudi, da si spet oz. se vedno z nami! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest ODRI

Mnogi so sposobni narediti

kaj modrega, še kaj več zvitega;

zelo redki pa kaj plemenitega.

(A.Pope)

HELENA vse najlepše za tvoj praznik!

:flower: :hapyb: xsmx :hapyb: xrosex

Clean,vse naj naj! :flower: xsurprisex

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Clean, Čisto vse najbolše!

Hoho, še so ovni na forumu jeah ;) komi čakam... še par dni, pol pa še jst... me zanima kolk jih je še vmes...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Clean! Vse najboljse, najlepse in najbolj izpolnjujoce, se veliko bogatih let in cimlepsih izkusenj!!! xpresentx xcheersx xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...