Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Helena, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Odri, uživajčkaj super leta Helena, veliko vsega dobrega xrosex Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Draga Helena, lepo praznuj in vse najboljše ti želim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2004 Avtor Prijavi Deli 10. april 2004 Helena...včasih pogrešamo tvoje ...lepo praznuj in vse naj.. Odri, Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Helena, vse naj, naj ob tvojem prazniku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Helena!! Vse najboljse za rojstni dan, se parkrat toliko zdravih in zadovoljnih let, ljubezni, veselja in srece!Najbrz nisi v LJ, ampak doma ze praznujes z druzino oz. svojimi dragimi (in bos sele v torek tole videla); lepo praznuj in bodi dobre volje danes in vse leto in vedno! xrosex xrosex xrosex Danes ima 1. rojstni dan tudi Tara, Timova sestricna. Cestitkice tudi njej! *Odri, me zelo veseli, ko si odkrila Cestitke in opazila svoje! Veseli me tudi, da si spet oz. se vedno z nami! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Helena vse najboljše ti želim, da bi bila zdrava in srečna in še veliko v naši družbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 helena vse tanartaboljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 helena............vse naj naj naj.........boljše Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 http://www.astro.psu.edu/users/cpalma/Images/cake.gif Helena Vse najboljše . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Helena vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, ki je letos še ob boku takom lepem in velikem prazniku, imam pa eno skromno željo, če smem.......daj mi prosim prihrani le košček tele lepe torte, ki je pred mojim postom.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Helena, en šopek tudi od mene! xrosex xrosex Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Mnogi so sposobni nareditikaj modrega, še kaj več zvitega;zelo redki pa kaj plemenitega.(A.Pope) HELENA vse najlepše za tvoj praznik! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>clean (52) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 CLEAN vse najboljše za rojstni dan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 clean vse najboljše za rojstni dan!!!!!!!!!!!!! xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 clean, helena xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Clean,vse naj naj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Clean, Čisto vse najbolše! Hoho, še so ovni na forumu jeah komi čakam... še par dni, pol pa še jst... me zanima kolk jih je še vmes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Clean! Vse najboljse, najlepse in najbolj izpolnjujoce, se veliko bogatih let in cimlepsih izkusenj!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 CLEAN ŠE NA MNOGA LETA, LUNCA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 clean pa še od mene vse tanartaboljše xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Clean, Čisto vse najbolše! Hoho, še so ovni na forumu jeah komi čakam... še par dni, pol pa še jst... me zanima kolk jih je še vmes...kolko dni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 3 do Nina, tocno en teden se cajta za Ovne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 3 do Nina, tocno en teden se cajta za Ovne...se pravi....15.4. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.